Erfaren spe­ci­a­list til 1. for­svars­linje i ATP’s IT-beredskab


Kan du foretage risikovurdering af vores IT-systemer og både videreudvikle og vedligeholde dem? Er du opdateret på nye tendenser inden for beredskabsplanlægning? Og trives du i en nøglerolle med stor ledelsesmæssig bevågenhed? Så er du den erfarne specialist, vi søger til 1. forsvarslinje i IT Security.

Vil du være med til at sikre vores IT-infrastruktur mod trusler? 

I ATP har vi ambitionen om at være et førende teknologi- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration til gavn for det danske velfærdssamfund. Det stiller høje krav til vores IT-beredskab, og her er ambitionerne også store. 

I 1. forsvarslinje er vi i øjeblikket på udkig efter en erfaren specialist, der vil være med til at sikre, at vores IT-infrastruktur er beskyttet mod trusler, at vi kan reagere hurtigt på sikkerhedshændelser og minimere skader, hvis der opstår sikkerhedsbrud. 

Som vores erfarne specialist bliver det fx dig, der:

  • foretager risikovurdering af vores IT-systemer og strukturerer, videreudvikler og vedligeholder beredskabsplanen 
  • uddanner organisationens medarbejdere i vigtigheden af IT-sikkerhed og gennemfører regelmæssig træning for at øge bevidstheden om sikkerhedsrisici og best practice
  • gennemfører simuleringer og øvelser for at teste IT-beredskabsplanen og organisationens reaktion på forskellige sikkerhedsscenarier
  • sikrer løbende opdatering og tilpasning af vores IT-beredskabsplan.

Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer?

Du har flere års erfaring med at arbejde med IT-beredskab og de omkringliggende discipliner og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du skaber relationer og kan uddanne forretningen i krisehåndtering og IT-sikkerhed.

Du er nysgerrig og holder dig hele tiden opdateret på nye tendenser inden for beredskabsplanlægning, og så kan du gøre det komplekse simpelt.

Det vigtigste er, at du tager ansvar, binder tingene sammen og hjælper med at sikre fremdrift og implementering af beredskabsprocesserne. 

Vil du hjælpe os med at blive endnu bedre?

I Digital Solutions har vi fem enheder; Operations, Technology, Data, Development og Delivery. 

Som vores nye kollega bliver du en del af Operations, hvor vi kort fortalt arbejder for en stabil kerne og robusthed i driften, så vi kan blive ved med at levere vigtige velfærdsløsninger til det samfund, vi er en del af. 

Du får en hverdag i første forsvarslinje i en ny organisering, der er præget af pionerånd og ambitionen om at blive endnu bedre, end vi er i dag. 

Konkret får du plads i IT Security og IAM, og her er der otte, der arbejder med IT-sikkerhed. Hos os får du en uformel omgangstone, tekniske kompetencer og en bred musiksmag af blandet kvalitet, som vi ser frem at til at fortælle mere om. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og få dig med ombord.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest torsdag d. 30. november.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Katja Aabye på 2044 9296 eller ka@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  
#LI-hybrid

Gem job