Analytisk stærk sty­rings­me­d­ar­bej­der med solide Business-In­tel­li­gen­ce kom­pe­ten­cer


Har du erfaring med Microsoft PowerBI? Motiveres du af at yde kvalificeret ledelsessupport? Har du evnen og lysten til at analysere, fortolke og formidle tal overskueligt og informativt? Er du proaktiv og serviceminded, og motiveres du af at samarbejde på alle niveauer i organisationen? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.

I Vurderingsstyrelsen udarbejder vi vurderinger af alle landets ca. 1,7 millioner ejerboliger, ca. 400.000 erhvervsejendomme og ca. 100.000 landbrugs- og skovejendomme. Til det formål har vi gang i implementeringen af et nyt ejendomsvurderingssystem, og vores arbejde er stærkt præget af den omstilling, der er forbundet med overgangen til det nye system.

Vores kontor, Drifts- og produktionsstyring i Herning, søger to styringsmedarbejdere med strategisk tilgang og operationelt drive, der skal medvirke til at omsætte strategiske prioriteringer og beslutninger til egentlige driftsplaner, samt være med til at bygge de forretningsunderstøttende værktøjer, som skal anvendes hertil.

Driftsstyring og produktionsopfølgning

Kontorets primære opgave er at udarbejde planer for drift og produktion samt sikre opfølgningen herpå. Vi arbejder bl.a. med at:

 • nedbryde den overordnede produktionsplan i egentlige driftsplaner
 • udarbejde og formidle afrapporteringer på driftsstatus på en overskuelig og informativ måde
 • udvikle, operationalisere og implementere produktionsstyringsmodeller, -processer og -værktøjer.

Som medarbejder i Drifts- og produktionsstyring bistår du kontorchefen med driftsstyring og produktionsopfølgning, herunder udarbejdelse af afrapporteringer i PowerBI. Det forventes, at du løbende har overblik over udviklingen i driften og kan være med til at bringe relevante problemstillinger for en dag. Det forventes også, at du indgår i kontorets øvrige opgaver, herunder at kunne være med til at udvikle og vedligeholde vores værktøjer. Din arbejdsplads vil være i Herning, men lettere rejseaktivitet, fx til en eller flere af vores øvrige lokationer, skal forventes.

Dygtig sparringspartner med driftsindsigt og formidlingsevner

Du kan udarbejde meningsskabende statistikker og ledelsesrapportering, samt fortolke og formidle tal for driften overskueligt og informativt. Du bidrager med analyser, indsamling af viden og data på tværs af enheder, og du kan påpege tendenser og behov for indsatser. Du har gå-mod-mod og trives med opgaver som du selv er med til at definere.

Vi lægger vægt på, at du:

 • har en relevant uddannelse, fx cand.merc.jur., cand.merc.mat., HA(jur.) eller tilsvarende, dog kan andre uddannelser også være relevante
 • er fortrolig med Microsofts PowerBI - kendskab til Power Automate er en fordel
 • har en solid tal- og systemforståelse, og kan bruge fx Excel, BO, og SAP ved analyse, sammenstilling og fortolkning af tal
 • har gode kommunikationsevner og kan formidle data- og talmateriale på en overskuelig og let forståelig måde
 • har driftsindsigt og forståelse for sammenhænge på tværs
 • kan arbejde i krydsfeltet mellem de strategiske målsætninger og det operationelle niveau
 • trives med selvstændigt ansvar, er fleksibel, proaktiv og resultatorienteret
 • trives i det tværgående samarbejde, har gennemslagskraft og kan selv strukturere dine opgaver
 • er en dygtig sparringspartner, og finder dig godt til rette i en understøttende rolle.

Endelig trives du i et miljø, hvor tempoet er højt, og hvor vi løfter i flok.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø

Som styringsmedarbejder i Drifts- og produktionsstyring indgår du i et kontor med 10 engagerede og meget kompetente kolleger, hvor vi er fælles om at vedligeholde et stærkt fagligt miljø i en uformel og tillidsfuld atmosfære – med højt til loftet og godt humør.

Jobbet kræver engagement og indsats, og derfor tilbyder vi også rammerne for et godt arbejdsliv for dig som medarbejder, hvor der er god balance mellem arbejde og fritid, og hvor du har høj indflydelse på egne opgaver og udvikling.

Vi har fokus på nærværende ledelse, hvor løbende feedback er en selvfølge.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ’Ansøg’ senest onsdag den 22. november 2023. Vi forventer at holde samtaler i uge 48 og 49. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Adam Schacke på 72373477 eller Adam.Schacke@VURDST.dk.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet reference og straffeattest.

Din fysiske arbejdsplads bliver Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Forventet tiltrædelse er snarest muligt.


Om Vurderingsstyrelsen

’Vi sikrer, at boligejerne får en mere retvisende og gennemskuelig ejendomsvurdering’

Vurderingsstyrelsen varetager alle forhold om ejendomsvurdering og beskatning af ejendomme. Styrelsens opgave er at udarbejde mere retvisende og gennemskuelige offentlige vurderinger af grunde og ejendomme og sikre korrekt betaling af skatten på baggrund af disse. Fremtidens vurderinger bliver baseret på nye og detaljerede data. Det skal sikre, at borgere og virksomheder kan have tillid til, at de bliver beskattet på et korrekt grundlag. Vores værdier er ansvar, udsyn, faglighed og samarbejde.  

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige fagligheder. De er alle i spil i dagligdagen, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en stærk samarbejdskultur, hvor alle trives, tager ansvar og bidrager til den fælles opgave. Vi har et godt kollegaskab med en uformel omgangstone og vi tror på, at en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv giver motiverede og tilfredse medarbejdere.

Vurderingsstyrelsen har ca. 900 ansatte og er en arbejdsplads i vækst, og vi har derfor løbende brug for nye, engagerede kolleger.

Læs mere om Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk.

Vurderingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Vurderingsstyrelsen
Publiceret: 6. november 2023

Arbejdssted

Location Herning