Erfaren Android-udvikler til ambitiøst kontor


Er du en Android-nørd og brænder du for app-udvikling? Ønsker du at arbejde med nye teknologier i et agilt og tværfagligt team? Vi leder efter en erfaren specialist, der vil være med til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver gennem intuitive og værdiskabende app-løsninger for både interne og eksterne målgrupper i Skatteforvaltningen.

I kontoret Appudvikling leverer vi native mobilapplikationer med tilhørende backends og integrationer til både interne og eksterne systemer – på tværs af hele Skatteforvaltningen.

Det vi skal, det er at bevise, at offentlig IT kan leveres smartere, hurtigere og i bedre kvalitet – med slutbrugerens værdiskabelse i fokus, og det er ret fedt at være med til” fortæller din nye kontorchef Aske Hven-Jensen og fortsætter ”At vi ved, at det output vi laver, den app brugeren kommer til at stå med i hånden, kommer til at gøre hverdagen nemmere for både borgere og erhvervsliv, når de er i kontakt med Skat, det er virkelig en motivationsfaktor.”

Din nye arbejdsplads

Kontoret Appudvikling er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er ca. 24 medarbejdere, der arbejder med in-house it-udvikling med afsæt i Kanban og Scrum principper og med et you build it you run it mindset, så vi også drifter og videreudvikler de løsninger, vi laver.

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante produkter, der løfter vigtige samfundsmæssige opgaver.

I vores kontor kan vi godt lide at skabe forandringer og udfordre ikke-værdiskabende rammer. Vi bruger tid på at indarbejde vores læring og forbedre vores daglige arbejde og hele tiden blive dygtigere, både hver især, men i den grad også som team. Og så har vi det sjovt, mens vi gør det” fortæller Aske.

Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen

Som Android-udvikler præger du vores løsninger gennem godt løsningsdesign, testbar kode og et øje for lækkert UI. Du vil indgå som en integreret del af et af vores tre teams, der er tværfagligt organiseret og består af fagligheder inden for product ownership, scrum mastery, test og kvalitetssikring, UX/UI samt både backend- og app-udviklere.

Vi arbejder meget med vores flow og har fokus på synergien i fælles opgaveløsning. Du vil få en vigtig rolle i at nedbryde og udfordre løsningsrummet i de opgaver vi har – sammen med resten af teamet. Rammerne giver mulighed for at bidrage med din faglighed og din passion for det gode produkt, som vi alle tager ansvar for.

Om dig
Som erfaren Android-udvikler kan du dokumentere flere års arbejdserfaring med Android platformen - og kan understøtte dette med projekter, enten i produktion eller på f.eks. GitHub.

Du har erfaring med RESTful API’er og forskellige tredjepartsbiblioteker og services, og har arbejdet med MVVM/Redux patterns og/eller RX.

Du trives i et fagligt og eksperimenterende miljø, hvor fejl er noget, vi fremhæver og lærer af. Du brænder for nyeste tech, har flair for testbar kode og et detaljeorienteret øje for godt UI. Det er afgørende at du er kommunikerende, reflekterende og proaktiv i dit arbejde.

Vi koder i Kotlin og gør brug primært brug af JetpackCompose. Derfor er det en klar fordel at du også har solid erfaring med især Kotlin. Kendskab til Compose er et plus.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg” senest den 10. december 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Aske Hven-Jensen på tlf. 25 31 80 53.

Der kan indgå en logik og personanalyse i forbindelse med en eventuel 2. samtale. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Forventet tiltrædelse er 1. februar 2023 eller efter nærmere aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 2. december 2023

Arbejdssted

Location Frederiksberg