Bliv we­b­ud­vik­ler i Koda og vær med til at skabe et stærkere musikliv


Er du full stack-udvikler med interesse for at lære nyt? Vil du være med til at påvirke Kodas kommende webløsning? Og vil du arbejde med engagerede kollegaer i en organisation, der har musikliv og bæredygtighed på agendaen? Vores arbejdsmiljø er mangfoldigt – og det håber vi, at du kan se dig selv i.

”Som webudvikler vil du få stor indflydelse i et mindre team. Jobbet vil give rig mulighed for at påvirke Kodas website- og selvbetjeningsunivers, og du vil være i kontakt med flere forskellige afdelinger i huset og være en samarbejdspartner internt i teamet for at løse opgaverne i fællesskab. Vi står lige nu overfor en udskiftning af vores løsning for at modernisere og give vores medlemmer og kunder den bedst mulige brugeroplevelse. Her vil du få en kernerolle og være med til at forme det nye setup. Derudover er der også god plads til at udvikle sig, god fleksibilitet og frihed under ansvar.” fortæller Jannick, webudvikler.

Din dagligdag som webudvikler

I Koda skaber du værdi ved at sikre, at komponister, sangskrivere og musikforlag får betaling, når deres musik bliver brugt. Det gør vi sammen i flotte lokaler i Nordhavn, hvor vi hver måned synger personalemødet ind. Som webudvikler bliver din primære opgave at få god kode ud at leve for vores medlemmer og kunder. Vi arbejder ud fra et Scrum-setup, som er tilpasset vores dagligdag, og du kommer til at indgå i et team med to andre webudviklere, en PO/UX’er og din teamleder, som du skal samarbejde med. Mere konkret kommer din hverdag til at gå med at:

  • Være med til at sætte retningen for webudviklingen i Koda og lægge byggestenene til en helt ny løsning
  • Omsætte stories til tasks, der skal estimeres og derefter udvikles og testes
  • Gennemskue komplekse setups med meget data og flere integrationer.

To dage kan sagtens være ens i Koda. Men det er helt op til dig. Vi tror på fleksibilitet og frihed under ansvar – og der er rig mulighed for at hente børn tidligt eller gå til Saxofon hver onsdag kl. 15:00. 

Du er mere end bare en webudvikler

Musikken rejser hurtigere end nogensinde og når et stadigt større publikum. Det kræver, at vi stiller det bedst mulige team. Derfor prioriterer vi lige dele faglighed, personlighed og interesse. Vi har ikke en udtømmende tjekliste, men vi forestiller os, at du er en person, der:

  • Har mindst 5 års erfaring med udvikling af webapplikationer – måske endda i .NET, som vi arbejder i
  • Kan tale med, når vi drøfter eks. integrationslag, REST og CI-CD
  • Har interesse i at forstå og videreudvikle vores rammearkitektur i IT
  • Kender og forstår Azure DevOps (Azure Boards, Repos, Pipelines).

Da vi ikke har valgt vores platform og frameworks endnu, er det vigtigste for os, at du har erfaring fra anden webudvikling, at du gerne vil lære nye sprog/frameworks – og ikke mindst at du har interessen i at udvikle dig. Så skal vi nok i fællesskab og sammen med en ekstern leverandør lære alt det, der skal til, for at optimere Kodas digitale løsninger.

Koda for et stærkere musikliv – og arbejdsliv

Vi arbejder målrettet for at gøre musikbranchen mere bæredygtig. Det samme gælder for vores ansatte. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på at skabe et bæredygtigt arbejdsliv med plads til familieliv, lægebesøg og hjemmearbejdsdage. Attraktive pensions-, sundheds- og barselsordninger en selvfølge i Koda. Det er ingen kunst at værne om god trivsel og fællesskab, når ansatte nyder at samles på tagterrassen i solskinsvejr, deltage i sociale arrangementer og mødes i foreninger for både kunst- og sportsentusiaster. Vi arbejder med mangfoldighed ved at bidrage til Verdensmål 5: Ligestilling mellem kønnene, 8: Anstændige jobs og bæredygtig vækst og 10: Mindre ulighed.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du kan se dig selv i stillingen, så send os en ansøgning med dit bud på, hvordan du ser dig selv i Koda. Vi opfordrer alle til at søge, som kan se sig selv i stillingen – uanset køn, etnisk baggrund, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Og det mener vi – derfor har vi fjernet markører som billede og adresse i vores rekrutteringssystem, og opfordrer også til at du undlader at oplyse dette i dine medsendte dokumenter.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koda som arbejdsplads, så ræk endelig ud til teamleder Irene Pedersen på ipe@koda.dk / 6189 3225 eller HR-konsulent Liv Juel-Nielsen på lwn@koda.dk / 6189 3265.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 22. november.

Gem job

Koda
Publiceret: 6. november 2023

Arbejdssted

Location København