Fullstack-udvikler til in­nova­tivt ud­vik­lings­team i ambitiøs a-kasse


Vil du være med til at udvikle digitale løsninger til gavn for vores mere end 150.000 medlemmer? Og drømmer du om at arbejde et sted, hvor du har stor mulighed for at udvikle og påvirke dit job? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. 

Du bliver sparringspartner for forretningen 

Din primære opgave vil være at udvikle løsninger i og omkring vores forskellige forretningssystemer og medlemsløsninger samt at videreudvikle forskellige AI-teknologier (ChatGPT, Datarobot).

I samarbejde med dit team og på egen hånd kommer du til at drive udviklingen af nye it-løsninger, med udgangspunkt i forretningsgange, systemlandskab og vores udviklingsteknologier. 

Vi leder efter dig, der er opsøgende og nysgerrig omkring digitale udfordringer, og som er god til at analysere og forstå forretningens behov. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at indgå i dialog med brugerne, og at du også har mod til at udfordre behovene, hvis dette kan være med til at sikre, at kvaliteten af løsningen kan blive endnu bedre. 

Vi lægger stor vægt på, at du kan se værdien i at samarbejde med forskellige fagligheder og ved, at det er en nødvendighed for at lykkes. 

Indflydelse, udvikling og plads til læring 

Vi ser gerne, at du har en videregående uddannelse inden for datalogi eller tilsvarende. Derudover har du gerne minimum 5 års erfaring med Full-Stack .NET/Microsoft MVC-udvikling og minimum 3 års erfaring med SQL, herunder T-SQL, query-optimering, datamodeller m.v.

Hvis du ovenikøbet har erfaring med BI / datavarehus / Kimball-modelering, Microsoft Reporting Services / PowerBI, Talend Open Studio / ETL-processer, Umbraco, AI, NN og deeplearning, vil det kun være en bonus. Vi forventer ikke, at du kan alt og sørger naturligvis for grundig oplæring. 

Du har en struktureret tilgang til dine opgaver og har mod på at iværksætte nye initiativer. Vi tror nemlig på, at vi kommer langt, når vi har modet til at fejle produktivt. Så længe vi bare bliver klogere, dygtigere og gør tingene smartere næste gang.

Dedikerede kollegaer og en samfundsansvarlig arbejdsplads 

Udviklingsteamet består af 4 personer og er en del af teamet Digital Udvikling og Service, som også indeholder IT-drift, Analyse og RPA. Vores samarbejde er præget af uformel dialog, og der er plads til, at vi har det sjovt sammen. Du vil opleve, at vi alle tager ansvar for at give fremragende service. Derfor er empati og nysgerrighed en selvfølge i vores dialog med medlemmet såvel som mellem kollegaer.

I FTFa er du mellem mennesker, der har de samme mål. Du skal derfor være klar til at blive mødt med stor interesse og respekt for, hvem du er, og hvad du kan bidrage med. På egen hånd og i samarbejde med dine kolleger. Hos os er mangfoldighed værdifuld – vi har brug for, at du er præcis, som du er, så vi sammen kan møde medlemmerne dér, hvor de er. 

Foruden dygtige kollegaer får du gode ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring og firmapensionsordning. Der er god mulighed for efteruddannelse, og du vil også have mulighed for hjemmearbejde efter aftale med din leder. 

Vi holder til i lyse lokaler i Snorresgade i København. Vi vægter trivsel og sundhed højt, og du bliver en del af en arbejdsplads, der har som erklæret mål at skabe samfundsmæssig værdi. Af samme årsag arbejder vi med den tredobbelte bundlinje, hvor vores sociale indsats og miljømæssige hensyn indgår i vores økonomiske resultater.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv via linket senest d. 3. december 2023. Vi forventer at holde 1. samtalerunde d. 8. december og 2. samtalerunde d. 13. december. Ansættelse er d. 1. februar 2024. Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Teamchef Till König på tlf. 6130 7755 / 8938 3905. Vi opfordrer til, at du ikke oplyser alder eller sætter billede på dit ansøgningsmateriale. 

Gem job

FTFa
Publiceret: 7. november 2023

Arbejdssted

Location København