Fullstack-udvikler med interesse for React Next.js til FinTech-virk­som­hed i Aarhus


Mulighederne for digitalisering og automatiseringer i danske virksomheders økonomifunktioner har aldrig været bedre, og nu har du muligheden for at komme med på holdet hos Digisense A/S, der de seneste år har udmærket sig ved at være i front med løsninger til digitalisering og automatisering.

Holdet mangler en vigtig kollega for at komme i mål med nye ambitioner. Se om det kunne være dig herunder:

Om Digisense A/S

Digisense A/S blev stiftet som selvstændigt selskab i 2009. Forud for det var Digisense og ideen til vores hovedprodukt, Digiflow, opstået som en løsning på en intern udfordring med for meget manuelt dobbeltarbejde i administrationen hos Lasertryk.dk.

Hos LaserTryk.dk oplevede vi, hvordan bogholderiet og administrationen blev udsat for manuelt dobbeltarbejde og havde en mere besværlig hverdag end nødvendigt, hvor det kunne være svært at have et komplet overblik over de regninger og bilag, man modtog.

Det satte vi os for at gøre noget ved, og vi formåede at blive den første private virksomhed i Danmark til at modtage elektroniske fakturaer via eget EAN-nummer.

De sidste 14 år har vi arbejdet med at gøre håndteringen af kreditorbilag nemmere og hjælper i dag mere end 1000 bogholderier, og adskillige tusinde brugere, med at få en nemmere hverdag og et bedre overblik.

Sidenhen har der åbnet sig mange nye muligheder for digitalisering, og med den nye bogføringslov kommer det til at tage ekstra fart. Det falder godt i tråd med vores “Why” og vores oprindelige idé om at fjerne manuelt dobbeltarbejde via digitalisering og automatiseringer. Det er stadig dét, der driver vores motivation - vi elsker at hjælpe mennesker til at få en nemmere hverdag uden fjollet manuelt dobbeltarbejde.

Om jobbet

I denne stilling får du mulighed for at tage ejerskab over en række nye features på vores primære produkt. Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer med høj faglighed og akademisk baggrund (f.eks. datalogi), men en dyb indsigt i det domæne, vi udvikler software til.

Du kan forvente at udvikle alle nye features på toppen af en moderne teknologi-stak, hvis udformning du selv får indflydelse på, og DevOps-principperne vil være en integreret del af din hverdag.

Du kommer til at referere direkte til vores CTO, og du kommer til at sidde i en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer, hvor “det bedste argument” oftest vinder.

Stillingen er 37 timer om ugen, og din primære mødetid vil ligge i tidsrummet fra 8-16 i vores gode kontorfaciliteter i Risskov, med mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du er udvikler med en bred interesse for softwareudvikling og motiveres af at arbejde med nye teknologier og udviklingsparadigmer.

Din baggrund er sandsynligvis datalog, softwareingeniør eller lignende, men det er først og fremmest dine kompetencer indenfor softwareudvikling der er vigtige.

Som person værdsætter du et uformelt, men seriøst og stabilt arbejdsmiljø, og du er nysgerrig på nye teknologier og vægter udvikling af dine kompetencer højt.

Det er centralt, at du trives i et mindre udviklerteam, og at du kan lide sparring og samarbejde såvel som fordybelse og et fokus på at nå i mål.

Det er ikke afgørende, hvilken teknologier du tidligere har arbejdet med, men det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med React Next.js, .NET (Core), C#, MS SQL og har kendskab til Cloud Native computing mod f.eks. Azure Cloud eller tilsvarende.

Du tilbydes

Du kan forvente at blive tilbudt en konkurrencedygtig og attraktiv lønpakke, som modsvarer din erfaring og kvalifikationer.

Vi får lækker frokost hver dag, drikker god kaffe, og der er altid mulighed for en kold drik med hyggelige kollegaer.

Du kan forvente sparring på højt niveau og kommer til at arbejde sammen med kollegaer med høj faglighed og akademisk baggrund (f.eks. datalogi), med en dyb indsigt i det domæne, vi udvikler software til.

Vi tilbyder dig at være med på et team, hvor det gode argument vægter højt. Du er tæt på, hvor beslutningerne træffes, og der fokuseres på, hvad der skaber høj global værdi for vores kunder.

Ansøgning

Spørgsmål kan stilles til Christoffer Holbæk Hansen (CTO) på chh@digisense.dk.

Ansøgningsfrist: fredag den 1. december 2023.

Du kan se mere om Digiflow fra Digisense her: digisense.dk


Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Gem job

Digisense
Publiceret: 7. november 2023

Arbejdssted

Location