AV-tekniker til Roskilde Uni­ver­si­tet


Drømmer du om at arbejde på et af Danmarks universiteter med alt fra AV-løsninger til brugerinteraktion? Synes du det lyder spændende at understøtte stjerneforskere såvel som nye studerende med funklende øjne? Så er det dig, vi leder efter.

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller pt. 45 fuldtidsansatte medarbejdere. Vi varetager digitalisering, AV-drift, generel IT-drift og IT-udviklingsopgaver, inden for forskning, undervisning og administration og til Roskilde Universitets studerende og ansatte. I RUC Digital har vi en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Vi lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende driftsopgave og projekter inden for en bred vifte af opgaver.

Arbejdsopgaverne

RUC Digital søger en kollega, der har interesse for at varetage AV på RUC. De primære arbejdsopgaver består bl.a. i at levere AV-løsninger og stå for drift og vedligehold i auditorier, undervisningslokaler, møderum mm. På RUC har vi 6 auditorier og 75 undervisningslokaler udover møderum og grupperum. Dagligdagen vil være meget alsidig og involverer alt fra afvikling af konferencer, årsfest, seminarer til projektstyring og udvikling. Af nuværende projekter er AV-afdelingen i gang med at omlægge hele infrastrukturen til AV over IP, og der er ved at blive implementeret et system til at monitorere og styre AV-udstyret centralt som led i infrastruktur og serverdrift.

Du vil indgå i et mindre AV-team, hvor vi tilbyder en spændende stilling med både drifts- og udviklingsopgaver, hvor du i høj grad vil få muligheden for at sætte dagsordenen i samarbejde med ledelsen og teamet. Vi har et godt socialt arbejdsmiljø i teamet såvel som i afdelingen, hvor der er plads til fleksibilitet og planlægning af egen arbejdsdag.

Grundlæggende arbejdsopgaver:

 • Drift af AV-udstyr
 • Vedligehold af nuværende og kommende AV-løsninger
 • Udvikling af styring/monitorering af AV-udstyr
 • Beskrive brugen af lokaler til support og brugere
 • Projektstyring
 • Afvikling af arrangementer

 Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du har en IT-teknisk uddannelse og har et godt kendskab og erfaring med følgende områder

 Du skal have en solid forståelse af netværk:

 • UDP, TCP, DHCP, Unicast, Multicast og Broadcast
 • Herudover arbejdes der med Dante (AES67) og NDI for overførsel af lyd og billede

 Du behøver ikke være ekspert, men erfaring med programmering/scripting er en fordel:

 • C#
 • JavaScript
 • CSS
 • HTML5

Vi forventer at du:

 • er systematisk og god til at dokumentere på dansk og engelsk
 • er serviceminded og kan lytte og forstå alle brugere
 • er engageret og forstår vigtigheden af AV-understøttelsen for undervisning og forskning
 • kan holde mange bolde i luften og holde hovedet koldt
 • er en holdspiller
 • er fagligt engageret – og er nysgerrig på ny viden

Det er en forudsætning, at du kan læse, skrive og tale dansk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder spændende og udviklende arbejdsopgaver i en virksomhed med engagerede og dygtige kolleger. Derudover er vi en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med flextid og 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi tilbyder meget gode muligheder for videreuddannelse indenfor fagområdet i form af eksterne kurser og konferencer.

Ansættelsessamtaler og test

Vi afholder samtaler i december. Ansættelsessamtalerne vil som udgangspunkt foregå fysisk på Roskilde Universitet.

Kandidater der går videre til 2. samtale skal være indstillet på at få foretaget en personlighedstest. Testen sker i samarbejde med rekrutteringsfirmaet, som ligeledes assisterer universitetet i rekrutteringen.

Mere information

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte teamleder Vahid Raben på 4674 3820 vahid@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10-Centralorganosationen af 2010 (LC/CO10-fællesoverenskomst) samt organisationsaftale for IT-medarbejdere (PROSA) eller anden relevant organisation. Indplacering vil afhænge af uddannelse og kvalifikationer og der vil være mulighed for at forhandle et tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost. Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til 3 år.

Ansøgning  

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/ 

Ansøgningen skal indeholde:  

1. Motiveret ansøgning  

2. CV  

3. Dokumentation for uddannelse  

Ansøgningsfristen er 1. december 2023

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.  

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os. 


Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kandidater og skaber videnskabelige resultater af højeste kvalitet gennem åbenhed, involvering og videndeling.
Roskilde Universitet har ca. 6.500 studerende, 900 ansatte og 800 mio. kr. i årlig omsætning.

Gem job