Platform Engineers til PET's cloud-sektion

Vil du bruge dine kompetencer hvor de gør en forskel? Kan du se dig selv være med til at beskytte Danmark mod udefrakommende trusler og værne om nationens sikkerhed? Og vil du være med til at sætte fart på PET’s digitale udvikling? Så er du måske vores nye Platform Engineer.

Som Platform Engineer i PET skal du være med til at indfri vores ambition om at skabe et it-landskab, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi arbejder med nye teknologier for at sikre den bedst mulige digitale understøttelse af vores kerneopgave, nemlig at passe på Danmark, Rigsfællesskabet og danske interesser i udlandet. Det gælder, når vores Livvagter skal beskytte VIP’er, når vores analytikere skal tygge store datamængder for at afdække nye trusler, og når vores Aktionsstyrke er ude på en hemmelig operation. Læs mere om vores ambitioner på digitaliseringsområdet her.

Om jobbet

Vi tilbyder en central rolle i en nystartet sektion. PET er i begyndelsen på sin rejse op i skyen, og dertil har vi brug for landets skarpeste Platform Engineers. Sektionen får ansvaret for at bygge PET’s nye cloud løsning, som bliver en central komponent i at gøre PET mere datadrevet. Stemningen i sektionen vil være præget af entreprenørånd. Sektionen vil blive bemandet med dedikerede ressourcer og arbejdet vil blive styret i agile rammer. Vi har et tæt samarbejde på tværs af organisationen med IT-arkitekter, Infrastruktur, Data Scientists og IT-Sikkerhed. I dette stærke faglige fællesskab er du med til at designe og implementere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver indenfor cloud computing. Du får en central rolle og kommer til at få stor indflydelse på PET’s cloud strategi og cloud governance. I rollen som Platform Engineer er du med til at designe, implementere, administrere, vedligeholde og supportere PET’s kommende cloud infrastruktur (Infrastructure as Code). Sektionens vigtigste kunder er PET’s operative afdelinger og organisationen egen IT-afdeling. Ved at benytte cloud computing er det ambitionen at PET skal udnytte mulighederne i forhold til automatisering af services og implementering af bl.a. container teknologi og større databehandlingsplatform.

Endelig tilbyder vi et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere og medarbejdere.

Dit arbejdssted bliver Klausdalsbrovej 1 i Søborg, tæt på offentlig transport. Vi har eget fitnesscenter og en aktiv personaleforening. Vi har ydermere flextid, betalt frokostpause og et godt fokus på work-life-balance.

Om dig

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og proaktiv, og derfor bringer du din idérigdom i spil med nye perspektiver til teamets fælles opgaveløsning. Du evner at løse nye opgaver hurtigt, og derfor er du god til at balancere kvalitet med tid til rådighed. Du er fleksibel, hvilket betyder, at du sikkert og effektivt kan skifte mellem opgaver, når prioriteringer ændrer sig meget hurtigt, hvilket er naturligt i PET, hvor operationer og opgaver kan dukke op med kort varsel. Du skal endvidere evne at bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg, når vilkårene omkring dig ændres. Du er sikkerhedsbevidst, og ved hvordan man begår sig i den digitale verden, og villig til at lære nyt i en anderledes organisation. Dit arbejde vil være særdeles sensitivt af karakter og helt afgørende for PET’s operative virke.

Ønsket erfaring:

  • Erfaring med implementering og drift af cloud-teknologi
  • Erfaring med implementering og vedligehold af Infrastructure as Code (IaC)
  • Erfaring med en eller flere af følgende leverandører: WMWare, AWS, Google, IBM eller Microsoft Azure
  • Erfaring med cloud infrastruktur og automatisering
  • Erfaring med container teknologi (Kubernetes)
  • Kendskab til cloud database, programmering, netværk, DevOps, visualisering, sikkerhed, recovery, samt web services og API’er
  • Forståelse for cloud platform services, cloud-native arkitektur, cloud-infrastruktur, hybrid cloud og cloud migreringsstrategier

Det er ikke et krav, at du mestrer alle de nævnte discipliner, men vi har en forventning om, at du kommer med en vilje til at lære og har et gå-på-mod til at angribe komplekse opgaver, som kræver, at man skal tilegne sig viden på et nyt teknisk felt. De faglige kompetencer du evt. mangler, skal vi nok bygge på gennem et individuelt tilpasset udviklings- og kompetenceforløb. Vores ambitioner er høje, og det må dine også gerne være.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og hurtigt gennemskuer nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er pr. 1. marts 2024.

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt og ansøgning

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: HR-ekstern@pet.dk med eventuelle spørgsmål. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk

Vi forventer at påbegynder samtaler i uge 50 og afslutter dem januar måned.

Når du søger en stilling hos PET, opretter du samtidig en profil i politiets rekrutterings-system. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Når du søger en stilling hos PET, giver du samtidig lov til, at vi må indhente dit CPR-nummer via CPR-registeret med henblik på identifikation af dig i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Vi indhenter dit CPR-nummer med det formål, at vi sikkert kan fremsende relevante og nødvendige dokumenter til dig via Digital Post.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 22. november 2023.


Som Danmarks efterretnings- og sikkerhedstjeneste er det PET’s opgave at forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Rigsfællesskabet eller mod danskere og danske interesser i udlandet. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 9. november 2023

Arbejdssted

Location Søborg