Ser­vi­ce­min­ded og effektiv stu­den­ter­med­hjæl­per til tvær­gå­en­de opgaver


Er du struktureret, proaktiv og serviceminded? Kan du varetage en bred vifte af opgaver? Og vil du udvikle dine kompetencer i en af Danmarks største it-organisationer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Som studentermedhjælper bliver du en del af et ambitiøst kontor med ansvar for arkitektur, test og udvikling af Forskuds- og Årsopgørelsen. Dine opgaver kan bl.a. omfatte følgende:

  • Onboarding af konsulenter
  • Lokalebooking
  • Bestilling af IT-udstyr
  • Bestilling af mødeforplejning
  • Bidrage til planlægning af arrangementer
  • Opdatering og vedligeholdelse af oversigter
  • Diverse ad hoc-opgaver

Om dig

Som person er du udadvendt, struktureret og du kan navigere i et travlt og dynamisk miljø, hvor tingene ændrer sig hurtigt. Du trives med mange forskelligartede opgaver, og du er god til at kommunikere med mennesker på tværs af fagligheder. Du er opsøgende under løsningen af dine opgaver og nysgerrig på at lære. Det er væsentligt, at du har interesse for offentlig forvaltning, IT styring og administrativt arbejde.

Om os

Du kommer til at få 34 kolleger med en god blanding af forskellige fagligheder. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone, samtidig med at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket ”Ansøg” senest den 23. november 2023. Der afholdes løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Ann Jensen på telefon 72 37 37 83, souschef Signe Johanne Lakjer på telefon 72 37 66 95 eller chefkonsulent Mette Petersen på telefon 72 37 26 92.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted bliver Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 9. november 2023

Arbejdssted

Location Kongens Lyngby

Job hos virksomheden