IT-ansvarlig til Integris Com­po­si­tes


For vores kunde, Integris Composites, søger vi en hands-on IT-ansvarlig

I rollen som IT-ansvarlig, vil du stå for drift, support, installation og udvikling af den samlede IT-installation. Du vil have ansvaret for at yde assistance og teknisk support til interne brugere samt eksterne konsulenter. Det er vigtigt, at du er i stand til at optimere oplevelsen af IT som en service for virksomheden. Du vil være virksomhedens IT-ressource i Danmark, men vil indgå i en europæisk/international IT-organisation, med støtte fra relevante lokale samarbejdspartnere.

Om jobbet

En afgørende del af arbejdet indebærer at synliggøre IT som en service, og skabe tydelige og enkle procedurer til brugerne.

Du vil være ansvarlig for bestilling, installation og drift af IT-udstyr i overensstemmelse med virksomhedens behov. Desuden vil du håndtere drift og vedligeholdelse af videokonference- og digital skiltnings-udstyr, samt administrere og vedligeholde printløsninger. Det er særligt vigtigt, at du kan øge brugernes bevidsthed om IT-sikkerhed og følge best practices.

Du vil også være ansvarlig for administration og drift af servere (fysiske, virtuelle og NAS), netværksinfrastruktur, PC-klienter, telefoni samt intern og ekstern backup.

Der forventes, at du også bidrager til den fremtidige udvikling af virksomhedens ERP-platform og agerer som en vigtig samarbejdspartner for forretningen. Dette indebærer at levere relevante oplysninger og intelligente løsninger, for at sikre velinformerede beslutninger.

Integris Composites forventer:

Som IT-ansvarlig vil du deltage og drive virksomhedens IT-projekter. Du vil stå for at overvåge og fejlfinde system- og netværksproblemer og anvende IT-sikkerhedsregler og driftsinstruktioner, herunder et stort fokus på cyber security. Du vil desuden anvende automatiserede implementeringsværktøjer og hjælpe med Power BI-rapportering.

Dine kvalifikationer og kompetencer inkluderer:

  • Indgående kendskab til administration af Microsoft Windows Server 2012 til 2022 og Windows 10/11-klienter i et Active Directory-miljø
  • Beherskelse af Microsoft Office-værktøjer og god viden om M365-miljøet (Entra ID, SharePoint, Teams, Defender, Intune osv.)
  • Godt kendskab til VMware-virtualisering, Veeam Backup, netværksløsninger samt sikkerhed og mobile platforme.

Hvem er du?

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og erfaring fra en lignende stilling. Er du certificeret inden for relevante IT-områder, særligt indenfor IT-sikkerhed, vil det være en fordel.

VI gør opmærksom på, at du som medarbejder hos Integris Composites skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Hvad tilbyder de

Virksomheden tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. De er et team af dedikerede og erfarne medarbejdere, der vægter samarbejde og faglig udvikling højt.


Hvem er Integris Composites:

Integris Composites specialiserer sig i fremstilling af avancerede panserplader i komposit og andre løsninger, til beskyttelse af personer, køretøjer, fly og flådefartøjer. På verdensplan har virksomheden 450 ansatte og har fabrikker i USA, Danmark og Frankrig samt salgskontorer i Singapore og Storbritannien. Lokationen i Vissenbjerg huser ca. 80-90 medarbejdere.

I dag er Integris Composites leverandør til førende virksomheder inden for bl.a. luftfarts- og forsvarsindustrien. Integris Composites er en økonomisk sund virksomhed i vækst. Du kan læse mere om Integris Composites her.

Gem job

Recruit IT ApS søger for Integris Composites A/S
Publiceret: 24. november 2023

Arbejdssted

Location Vissenbjerg