.NET-ud­vik­ler­stil­ling i Gyldendal Ud­dan­nel­se


Vil du være med til at skabe de bedste løsninger for studerende og undervisere i et lille, venligt, selvkørende og ambitiøst team? Og vil du være med i kvalifikationsprocesserne allerede i de tidlige stadier i udviklingen? I Gyldendal Uddannelse Digital har vi høj kvalitet i både samarbejde, leveret drift og udvikling. Her får du mulighed for at sætte dit præg. 

Gyldendal Uddannelse lever for at udgive de bedste digitale undervisningsmaterialer til alle niveauer i uddannelsessystemet – fra børnehave og grundskole til erhvervsuddannelser og videregående uddannelser. Det er vores opgave at understøtte den ambition med solid kode og tæt sparring med redaktionerne, så studerende og undervisere  får stabile og brugervenlige platforme og produkter til at støtte et varieret uddannelsesforløb og imødekomme mange forskellige læringssituationer. 

En del af en helhed  

Du bliver en del af Gyldendal Uddannelse Digital, som tæller i alt ca. 50 personer fordelt på fire teams.  

Du bliver ansat som udvikler i det team, der fokuserer på erhvervs- og videregående uddannelser samt e-Learning. Teamet består af en række dedikerede kollegaer, som tæller en UX’er, to udviklere, en it-arkitekt samt to produktledere, med tråd ud i redaktioner, salg, kundeservice og salg.  

Miljøet er dynamisk og alle bidrager med deres faglighed til de samlede løsninger. Tonen er fri, men ansvarsfuld - og der er højt til loftet og rum til armbevægelser. 

Vi arbejder SCRUM´ish, hvilket indebærer sprintrytme, DS, Planning, Review, Retro og et konstant øje på bolden, men vi er ikke religiøse og har dermed tilpasset SCRUM-frameworket visse steder for i højere grad at kunne skabe et tværgående samarbejde med de andre teams.  

Sæt dit præg 

Sammen med teamet får du ansvar for IT-løsninger, der skal anvendes af slutbrugerne – og internt af vores redaktioner. Teamets applikationer er primært baseret på .NET og Sql. 

Dine primære arbejdsopgaver vil – sammen med den anden udvikler og arkitekt - være at kode og deltage i kvalifikationsprocesserne i de tidlige stadier i udviklingen. Al kvalifikation vil foregå i et tæt samarbejde med teamet og interne Gyldendal-kolleger, der varierer efter udviklingsopgavernes tyngde og kompleksitet. 

Ud over udviklingen vil der også være opgaver i driftsregi. Dette spænder over proaktive driftsprojekter, tilrettelægning og planlægning af driftstiltag samt fejlfinding og udbedring af eventuelle issues. 

Backender først  

Vi stiller ingen krav til din uddannelse. Til gengæld forventer vi, at du har tung teknisk erfaring til at kunne spille bold i kvalifikationsfaserne og kunne kode projekterne til dørs. Endvidere har vi brug for at du både teknisk og socialt forstår kompleksiteten og spændvidden i, at de bedste løsninger ofte kræver både fordybelse og samspil, ivrighed og tålmod, hårde timer ved tastaturet og store ører i faglige forsamlinger. Med andre ord forventer vi, at du engagerer dig, kan markere dine kundskaber, har et forretningsøje og at du samtidig respekterer de andre fagligheder i teamet. 

Om dig: 

 • Solid erfaring med C# på .NET, NET Core 
 • SQL Server (TSQ, DB-modellering) 
 • Du er i vane med Microsoft udviklingsværktøjerne 
 • Du forstår og kan efterleve kravene i test (fra unit til system) 
 • Du kan balancere at beskæftige dig med både udvikling og drift 
 • Du evner at tale om selv svært tekniske emner så alle kan være med 
 • Du har minimum 5 års erfaring 

Det vil være en fordel, hvis du kender til: 

 • DevOps, SCRUM og GIT 
 • Kendskab til Blazor  
 • Webteknologier og webservices 
 • Cloud (Enten AWS eller MS Azure) 
 • Security-by-design 

Vi tilbyder dig 

Du får en stilling med store frihedsgrader, en stor og betydelig berøringsflade i et uformelt og begavet arbejdsmiljø, masser af både personlige og faglige udviklingsmuligheder og muligvis landets bedste kolleger samt et væld af personalegoder.  

Vil du søge stillingen – eller vide mere?  

Skriv en kort og præcis ansøgning og send dit CV med relevant erfaring.  Vi ansætter løbende, så brug ikke for lang tid på overvejelserne. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Carina Korterup på tlf. 2821 27131, hverdage mellem kl. 08:30 og 09:30.  


Om Gyldendal

Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne MentorDanmark, MentorNorge (Norge) og Word Audio Publishing (Sverige).
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi omkring 600 ansatte.

Gem job