Customer Succes Director


Er kunden vigtig, og brænder du for den gode kundeoplevelse? Kan du motivere medarbejderne til at yde deres bedste, samtidig med at de trives og udvikles i jobbet? Kan du sætte den strategiske retning for kundeservicen? Så er du måske den rette kandidat til en nyoprettet stilling som Customer Succes Director i NOVAX.

Stillingen 

Som Customer Succes Director vil du være ansvarlig for at skabe en enestående kundeoplevelse og sikre en høj kundetilfredshed hos mere end 600 lægefaglige kunder.

Det betyder, at du både bliver ansvarlig for den daglige drift, samtidig med at du i samarbejde med CEO'en og ledelsesgruppen fastlægger den strategiske retning for kundeservicen og følger denne strategi for at nå den økonomiske målsætning.

Vores Customer Succes-afdeling er i dag opdelt i to Customer Succes Teams, som arbejder med hvert sit fokussegment indenfor software- og teknisk support, implementering og teknisk rådgivning. I samarbejde med teamets Customer Succes Managers bliver opgaven at koordinere indsatsen og ressourcefordelingen i de to teams samt planlægge og koordinere større projekter. Desuden vil du få stor kontakt til vores kunder via kundebesøg, messedeltagelse, brugermøder samt almindelig kontakt på mail og telefon. 

Som Customer Succes Director får du ledelses- og udviklingsansvar for de ca. 20 medarbejdere i de to Customer Succes Teams, ligesom du bliver en del af ledelsesgruppen i NOVAX.

Succeskriterierne, som du som Customer Succes Director vil blive målt på, er kundetilfredshed, økonomiske resultater samt medarbejdernes trivsel. 

Derudover selvfølgelig din evne til, som en del af ledelsesgruppen, at arbejde for virksomhedens samlede succes.

Din profil

Det er vigtigt, at du har en IT-uddannelse og en teknisk indsigt, der betyder, at du kan være sparringspartner for de forskellige faggrupper i teamet og i ledelsen.

Du har samtidig haft ledelsesansvar i en tidligere eller nuværende stilling, ligesom du har erfaring med strategisk forretningsudvikling. 

Kandidater med erfaring fra sundhedssektoren og kendskab til ITIL-servicesystemer vil blive foretrukket.

Som person er du struktureret, ansvarsbevidst og målrettet. Du tager initiativ, og du er god til at skabe relationer – både internt og til kunderne. Du er stærk kommunikativt, og når problemer og udfordringer opstår, løser du dem konstruktivt og sagligt. Samarbejde og sparring på tværs af organisationen er en naturlig del af din arbejdsstil, og du har en god forretningsforståelse.

Dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale er nødvendigt, og det er et krav, at du har kørekort (B).

Hvad kan vi tilbyde?

Udvikling, høj faglighed, fællesskab og frihed under ansvar. 

Hos NOVAX sætter vi pris på vores medarbejdere. Vi arbejder mod fælles mål og er drevet af udvikling, faglighed og god service.
Vi er en fleksibel arbejdsplads hvor balance mellem job og privatliv vægtes højt.

Hvem er vi 

NOVAX A/S er en dansk, familieejet IT-virksomhed med over 80 ansatte. Vi har leveret elektroniske journalsystemer til den danske sundhedssektor i mere end 30 år og har, dengang som nu, fokus på faglighed, et højt serviceniveau og en konstant lyst til at optimere NOVAX-systemerne for vores kunder. Vores kultur er præget af et stærkt kollegialt sammenhold og en uformel tone. 

Læs mere om os på www.novax.dk 

Praktiske oplysninger

Ansøgningsfrist: 30. november, men vi ser løbende ansøgningerne igennem og lukker annoncen, når vi har fundet den rette profil.

Arbejdssted: NOVAX's hovedkontor i Lystrup ved Aarhus.

Tiltrædelse: 1. februar 2024, men vi venter gerne på den rigtige profil.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Ole Abildgaard via e-mail info@novax.dk eller på tlf. 87 424 462.


NOVAX A/S er en familieejet og -drevet IT-virksomhed, der i mere end 30 år har udviklet journalsystemer til den danske sundhedssektor.

Som medarbejder hos NOVAX A/S tilbyder vi dig arbejde med faglighed, initiativ og engagement i fokus. Du og dine kolleger er grundstoffet i at levere IT-løsninger af høj kvalitet og god service over for vores kunder.
Du vil få rig mulighed for professionel sparring og faglige udfordringer i samarbejdet med dine kolleger i Danmark og Malaga samt med vores kunder og leverandører.

Det er rigtige mennesker, der arbejder hos NOVAX A/S, og derfor er det vigtigt for os at skabe en fleksibel arbejdsplads, der skaber plads til både job med selvstændighed, frihed og ansvar samt familie og privatliv.

Gem job

NOVAX A/S
Publiceret: 10. november 2023

Arbejdssted

Location Lystrup