Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Tag ansvaret for drift og support af vores IT-udstyr i en bæ­re­dyg­tig virk­som­hed


Er du klar til at supportere IT-udstyr sammen med de bedste kolleger? Og vil du bidrage til en grønnere fremtid i en international virksomhed, der reducerer elektronisk spild og gør en forskel for miljøet?

Bliv en del af Europas førende virksomhed inden for køb og salg af brugt IT-udstyr med fokus på bæredygtighed. Vi sørger for, at du udvikler dig både personligt og fagligt, så du får en spændende karriere hos os.

Velkommen til Tier1

Vi køber, renoverer og sælger brugt IT-udstyr fra kendte mærker som bl.a. Lenovo, Dell og HP. Vi har salgskontorer i Danmark, England og Tyskland og planlægger at udvide til andre lande de kommende år.

En god blanding af IT-tekniske opgaver

Som vores nye kollega håndterer du tekniske udfordringer på vores 2 produktionssites i Allerød. Du sikrer, at vi er opdateret med drivere og drift af vores servere, ligesom du står for fejlfinding på IT-udstyr.

Du vil også arbejde med vores SAN, firewall og switch-infrastruktur samt være med til at vedligeholde og optimere vores IT-systemer og netværk.

Det betyder mere konkret, at du bl.a.:

  • vedligeholder vores Microsoft-servere
  • vedligeholder driften af vores produktions-setup
  • vedligeholder vores netværksinfrastruktur i samarbejde med vores infrastrukturleverandør
  • får ansvar for en IT-supportelev, som hjælper dig i løbet af dagen
  • opretter nye medarbejdere – ift. mailadresser, Microsoft-licenser, Teams/telefoni, tildeling af rettigheder, drev og opsætning af nye arbejdspladser inkl. IT-udstyr

Vi giver plads til, at du kan byde ind med nye løsninger og tage ejerskab i samarbejde med vores udviklingsafdeling.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring og en lækker kantineordning.

En social arbejdsplads

Du får plads på vores hovedkontor i Allerød, hvor du bliver en del af vores IT-team, som består af dig, 1 IT-supportelev og 1 .NET-udvikler. Men du får i alt 115 kolleger, som prioriterer at have det sjovt sammen, samtidig med at vi tager vores arbejde seriøst.

Vi har fokus på diversitet og har medarbejdere fra mere end 22 forskellige lande. Hos os vil du opleve en social og multikulturel arbejdsplads med festlige arrangementer som fx fredagsbar, temaevents, sommerfester, julefrokoster samt fejring af vores succeser.

”Her er en positiv og livlig atmosfære, hvor digitalisering og innovativ tænkning er centrale elementer. Sammen har vi opbygget en kultur, der byder dig velkommen med åbne arme.” – CEO Peter Hemicke.

Der er flere indgange til stillingen

Du supporterer dine kolleger ude i produktionen og på kontorerne, så du kan tale IT-sprog, som alle forstår. Desuden sætter du en ære i at møde dine kolleger med godt humør, tålmodighed og forståelse.

Samtidig forestiller vi os, at du:

  • har minimum et par års erfaring fra en lignende rolle – din uddannelsesmæssige baggrund er ikke vigtig
  • har erfaring med printere, netværk og hardware
  • har erfaring med Microsoft-servere
  • taler og skriver dansk, og du kan begå dig på engelsk – det behøver ikke være på et højt niveau.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte CPO Casper G. Pedersen på 6325 2573 eller mail cgp@tier1asset.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Mathias Jørgensen på 7245 9145.

Send os dit CV allerede i dag eller senest den 8. december 2023 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!


T1A Asset er Europas førende IT-refurbisher, der er specialiseret i renovering af IT-udstyr.

Vores formål er at øge levetiden for brugt IT og reducere elektronisk spild. Vi har altid fokuseret på bæredygtighed og at gøre en forskel for miljøet. Vi er en global virksomhed, der blev grundlagt i 1999 og sælger mere end 250.000 enheder af forskelligt IT-udstyr om året.

Læs mere om os på vores karriereside, hjemmeside eller LinkedIn.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job