Agile konsulent til agil trans­for­ma­tion i en ud­vik­lings­or­ga­ni­sa­tion, der tager SAFe til det næste niveau


Vil du være en del af en udviklingsorganisation med 200 specialister? Har du erfaring med SAFe og agile transformationer? Og vil du være med til at udvikle effektive velfærdsløsninger til danskerne? Så er du den agile konsulent, vi søger i Digital Solutions.

Vil du være med til at udvikle fremtidens velfærdsløsninger?

Som vores nye agile konsulent bliver du en del af vores agile udviklingsorganisation. Vi udvikler nationalt kritiske løsninger, der får danskernes hverdag til at fungere ved blandt andet at sikre, at penge kan flyttes smidigt og præcist mellem virksomheder, borgere og stat. Vi arbejder agilt i faste teams, og står for alt inhouse udvikling i tæt samarbejde med specialister fra andre områder i organisationen. 

Du bliver en del af teamet Agile Acceleration, og så bliver du tilknyttet en af vores ART’er, hvor du skal agere agil konsulent og facilitator på de vigtigste tværgående forbedringer og ART events.

Mere konkret er det dig, der:

  • bidrager til vores videre agile transformation gennem undervisning, metodeudvikling, ledelsessparring m.v. 
  • driver tværgående forbedringsinitiativer på tværs af vores agile udviklingsafdelinger. 
  • er tilknyttet en af vores ART’er, hvor du hjælper ledelsen (Tech Managers og Tech Leads) med at komme i mål med de agile leverancer 
  • arbejder tæt sammen med initiativer inden for fx DevOps og ITIL-implementering for at sikre, at der er tæt integration mellem vores proces- og metodeapparat.

Har du erfaring med SAFe og Scrum?

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med skalering af agile metoder fra fx en stilling som RTE, Agile Coach eller IT Management Konsulent inden for agile transformationer. Du har erfaring med SAFe og Scrum. 

Som person er du løsningsorienteret, engageret og har gode kommunikative egenskaber. Du trives med en vekselvirkning mellem helikopterperspektiv og fokus på detaljerne. Du behøver ikke have erfaring som leder, men det er en fordel, hvis du kan tale med ledere i øjenhøjde, da det kommer til at være din primære interessentgruppe.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med Azure DevOps Boards og et godt kendskab til ITIL og DevOps.

Vil du være del af et agilt setup, der udvikler effektive velfærdsløsninger?

Vores agile udviklingsorganisation – Development – er en af fem enheder i Digital Solutions.

Digital Solutions er et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet.

Vi er dem, der kender systemerne bag ATP allerbedst. Det forpligter til at være proaktive over for ATP’s forretningsområder og fungere som digital sparringspartner, der forholder sig til forretningens behov og kontekst – for i sidste ende at træffe de rigtige beslutninger og drive digitaliseringen i den rigtige retning.  

Læs mere om Digital Solutions her. 

Du bliver en del af teamet Agile Acceleration, hvor vi fungerer som en intern konsulentafdeling for Development. Teamet består af dygtige profiler med godt kendskab til ATP og et bredt netværk. 

Vi arbejder selv med Kanban, og mødes hver dag for at dele viden, prioritere opgaver og sparre med hinanden. Selvom vi dækker flere fagområder, arbejder vi tæt sammen og hjælper hinanden med at komme i mål.

ATP har for nyligt taget det næste store skridt i sin agile rejse og sikret en tydelig forankring af ansvaret for den agile, teambaserede IT-udvikling. Vi tager den videre agile transformation meget seriøst og arbejder tæt på ledelsen omkring videreudviklingen af vores kultur, processer, arkitektur og værktøjer, så det understøtter moderne agil udvikling. 

Hvis du gerne vil arbejde i en organisation, hvor en SAFe-baseret leverancemodel er vel implementeret og forankret, og hvor målet er at putte ATP på det teknologiske landkort, så er det her jobbet for dig.

=dig? Så send os dit CV

Send os din ansøgning og CV senest torsdag den 30. november. Vi holder samtaler i december og håber på opstart i februar.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Anders Møller Jannice på tlf. 6025 8973 eller ajan@atp.dk

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Gem job

ATP
Publiceret: 13. november 2023

Arbejdssted

Location Hillerød