DevOps-spe­ci­a­list, der vil være med til at drive den tvær­gå­en­de ud­vik­lings­mo­del


Brænder du for DevOps-disciplinen? Og vil du være med til at sætte retning for vores tools og practices på tværs af udviklingsområder? Så er det dig, vi søger til teamet Agile Acceleration– en del af Development i Digital Solutions.

Vil du udvikle løsninger til gavn for samfundet?

I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne. 

Her er vi lige nu på udkig efter en ny DevOps-specialist til teamet Agile Acceleration. Vi har bl.a. ansvaret for de tværgående processer, værktøjer og kompetencer, som vi bruger i vores agile udviklingsorganisation, Development. Det gælder vores agile metode, udviklings- og testproces og vores tilgang til moderne ITIL-drift.

I jobbet bliver det dig, der er med til at drive den tværgående udviklingsmodel i Development. Mere specifikt betyder det, at du vil få ansvar for at:

  • samarbejde med vores udviklingsteams og vores centrale værktøjs-teams om at implementere nye udviklingsværktøjer og automatisere CI/CD-processerne
  • sikre løbende kompetenceudvikling af vores udviklingsorganisation inden for fx TDD, BDD, XP og moderne udviklingsprincipper
  • drive den løbende forbedring af vores udviklingsplatform og infrastruktur
  • understøtte, at vores teams kan arbejde effektivt og med god kvalitet.

Har du erfaring som IT-udvikler, teknisk tester eller DevOps engineer?

Der kan være flere veje til jobbet som DevOps-specialist, men vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse inden for IT. 

Måske har du en baggrund som IT-udvikler, teknisk tester eller DevOps engineer, men det vigtigste er, at du har erfaring med udviklingsprocesser, metoder og mønstre, såsom XP, Pair Programming, TDD m.v. 

Det vil være en fordel (men ikke et krav), at du har kendskab til teknologier, systemer og værktøjer som: 

  • SAP (ABAP) og/eller Java, da meget af vores udvikling foregår her
  • Azure DevOps, herunder pipelines og repos
  • Diverse automatiserings værktøjer, såsom SoapUI og Leapwork, men også gerne fx MS Power Platform eller RPA-værktøjer
  • Generativ AI-baserede værktøjer såsom CoPilot.

Du skal have lyst og vilje til at fungere som intern konsulent, der driver tværgående initiativer, og arbejder som en del af udviklingsteams i kortere perioder for at hjælpe med implementering af nye værktøjer og processer.

I ATP stiller vi høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du være med til at løfte organisationen til et nyt niveau? 

I Digital Solutions bliver du en del af noget større. Vi råder over landets mest interessante datagrundlag og et unikt fagligt fællesskab med mere end 500 IT-, data- og digitaliserings-specialister, der blandt andet jonglerer med kode, algoritmer og AI. Vi tester, udvikler og rykker grænserne for, hvad man kan med digitalisering, automatisering, selvbetjening og brugervenlighed til gavn for samfundet. 

Som Danmarks største administrationshus har vi mange strenge at spille på, og meget kan lade sig gøre, når først vi sætter os noget for.

Som DevOps-specialist bliver du mere specifikt en del af enheden Development i Digital Solutions. Her er det vores ansvar at løfte vores udviklingsorganisation til et nyt niveau. Vi udvikler nationalt kritiske løsninger, der får danskernes hverdag til at fungere, og vi arbejder agilt i faste, selvkørende teams, og står for alt inhouse-udvikling i tæt samarbejde med specialister fra andre områder i organisationen. 

I Agile Acceleration vil du indgå i et team på seks kolleger, hvor vi har en plan om, at vi løbende skal være flere. Du får en bred berøringsflade med kolleger i andre dele af forretningen. Vi går op i godt kollegaskab og insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed. 

Vi sætter barren højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

=dig? Så send os en ansøgning og dit CV 

Send os en ansøgning og dit CV senest søndag den 3. december. Vi afholder samtaler i løbet af december og håber på opstart i februar. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Anders Møller Janniche på tlf. 6025 8973 eller på ajan@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job