Test Manager


Vil du have chancen for at arbejde med Quality Gates på store og små projekter med både interne og eksterne deltagere? Har du gode kommunikationsevner og trives med at være sparringspartner omkring kvalitetssikring for projektledere/-deltagere samt produktteamet? Har du erfaring med agil projektudvikling og erfaring fra den finansielle branche? Så er du måske PensionDanmarks nye Test Manager.

Du kvalitetsstyrer vores systemer og er en dygtig sparringspartner

Du bliver en del af teamet Test og kvalitet, der har ansvar for kvalitetsstyring i projekter og opgaver inden for it, både i forhold til eksternt- og egenudviklede systemer. Du vil blive en vigtig sparringspartner med vores produktteams, som er med til at sikre reviews, samt at Quality Gates er overholdt. Dette gælder større og mindre projekter, men også på releases og indhold af fejlrettelser eller changes til produktion. Dit fokus vil blive på at formidle, hvordan der sikres en effektiv testplanlægning og hvilke testaktiviteter, der er nødvendige for at sikre kvaliteten af leverancerne på tværs af alle involverede parter – både internt og eksternt – og at sikre, test udføres inden for de fastsatte rammer.

Du får ansvaret for at være med til at modne og styrke området sammen med dine kollegaer. Test- og kvalitet har ansvaret for at beskrive og vedligeholde processer og skabeloner i test, test automatiseringsstrategi, værktøjer, der benyttes i test, samt testdatastrategi. Teamet består af 12 medarbejdere og en teamleder beliggende i it-afdelingen. It-afdelingen består derudover af it-udvikling, it-processer, it-drift og support samt FinOps og Performance-team.

Som Test Manager skal du kunne håndtere flere projekter samtidig og kunne bevare overblikket. Vores projekter udvikles i et agilt set-up og kan både indeholde teknisk og forretningsmæssig udvikling, som du skal kunne være med til at sikre styrres igennem fra start til slut med kvalitet i fokus.

Eksempler på arbejdsområder:

  • Aktiv involvering i kvalitetssikringsaktiviteter fra start til slut i projekter og tværgående testopgaver
  • Sparringspartner for projektlederen omkring test og kvalitet
  • Sparring og estimering og planlægning af testarbejde 

Deltage aktivt i at styrke områdets modenhed. Styre, koordinere og implementere interne opgaver/projekter såsom POC på nye værktøjer og implementering.

Vi vil rigtig gerne tale med dig, hvis…

… du har erfaring fra en lignende stilling, gerne i den finansielle branche, og har en relevant uddannelsesbaggrund. Du er udadvendt, nysgerrig og er god til at formidle kvalitetssikringsformål og realisere målsætninger. Du skal yderligere være metodestærk og formå at anvende det rette værktøj afhængigt af opgavens kompleksitet og interessenter. Det er især vigtigt, at du:

  • har minimum 5 års erfaring som Test Manager
  • har erfaring med pensionsprodukter
  • har en solid erfaring med testbegreber og andre metoder til test
  • er ISTQB-foundation-certificeret
  • har kendskab til Quality Center/ALM eller et lignende værktøj

Derfor skal du arbejde i PensionDanmark

PensionDanmark er ejet af arbejdsmarkedets parter. Vi arbejder alene for at sikre vores medlemmer et langt og sundt arbejdsliv og en tryg pensionisttilværelse. Samtidig investerer vi ambitiøst i erhvervsuddannelserne, ejendomme og den grønne omstilling.

Vores mål er at være Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab til gavn for vores medlemmer. Derfor har vi et stærkt fokus på at sikre, at vores godt 375 medarbejdere har de bedste forudsætninger for at nå virksomhedens mål – og deres egne.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Partner Morten Tipsmark på tlf. 2987 6938 eller mail: mtn@pension.dk.

Ansøgningsfrist 1. december 2023.

Ansøgninger behandles løbende. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Gem job

PensionDanmark
Publiceret: 13. november 2023

Arbejdssted

Location København Ø