Leder af IT Teknik og Support


Vil du være leder for vores nyetablerede IT Teknik og Support med 26 dygtige og selvstændige IT-medarbejdere og koordinatorer? Har du ambitioner om at udvikle dine ledelseskompetencer i en kommune, hvor vi udøver ledelse sammen med medarbejdere og lederkolleger? Vil du være leder i en stor ressourcestærk hovedstads-kommune, der har modet til at gå nye veje? Og vil du gerne arbejde i en kommune, som med et jobløfte lover dig mulighed for at præge dine arbejdsrammer, så de passer til dig? Så bør du søge den ledige stilling som leder af IT Teknik og Support i Gentofte Kommune.

IT Teknik og Support er en ny enhed, der er etableret ved en fusion af to enheder: IT Teknik og IT Servicedesk. Enheden understøtter 6.500 brugere og drifter 250 systemer, og enheden er helt afgørende for, at Gentofte Kommune fortsat kan være den kommune i landet, hvor borgerne er mest tilfredse med den kommunale service.

Som leder af IT Teknik og Support varetager du sammen med 4 faglige koordinatorer den daglige ledelse af enheden, og du bliver en del af afdelingsledelsen i Digitalisering og IT, der udøver strategisk ledelse og koordinering af det samlede IT-område i Gentofte Kommune.

Vi forventer, at du er fagligt velfunderet på IT-området, og at du er en rigtig dygtig personaleleder. Vi forventer, at du har et godt overblik, og at du er i stand til at prioritere i en travl hverdag. Du har en god pondus og autoritet, og du har rigtig gode relationelle kompetencer. Du kan læse og forstå andre mennesker, og du er tydelig i din kommunikation og i stand til at stå fast, når det kræves.

Du kan se en uddybende job- og personprofil med de krav og forventninger, Gentofte Kommune har til den nye leder her (PDF). Og du kan se information om kommunen på www.gentofte.dk. Du er velkommen til at ringe til chef for Digitalisering og IT Annette Ishøy-Rasmussen på tlf. 2964 7349 eller partner i Genitor, Henning Meldgaard på tlf. 3141 0563 for yderligere information.

Gentofte Kommune tilbyder løn, der forhandles efter erfaring og kvalifikationer. Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen er den 3. december 2023. Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Genitor ApS søger for Gentofte Kommune
Publiceret: 28. november 2023

Arbejdssted

Location Charlottenlund