Da­ta­cen­ter Lead Architect, Pro­fes­sio­nel Services

Er du velfunderet inden for datacenter-infrastruktur, brænder du for den gode kundeoplevelse, og har du lyst til at blive en del af et team og en organisation i rivende udvikling med store ambitioner? Så er du måske vores nye Datacenter Lead Architect.

Velkommen til Datacenter-teamet i Professionel Services

Du er en vigtig spiller i vores voksende Datacenter-team - et af vores fem konsulentteams i afdelingen for Professional Services. Professional Services udgør 60 af vores i alt cirka 100 konsulenter. Herfra leverer vi forretningskritiske løsninger, tilpasset vores kunders behov.

I Danmark har vi lokationer i Ballerup, Hinnerup og Svendborg. Vores konsulenter er primært tilknyttet kontorerne i Ballerup eller Hinnerup - ligesom dig - og ellers er de på besøg hos vores kunder. I alt bliver du en del af en virksomhed i vækst med mere end 300 nye kolleger, der alle glæder sig til at tage imod dig.

Din nye stilling som Lead Architect

Du bliver en del af en organisation i udvikling, hvor kompetenceniveauet er højt, og hvor der er fokus på kvalitet og vedvarende kunderelationer. Du samarbejder med nogle af branchens bedste konsulenter, og markedets mest spændende virksomheder. Vi prioriterer at give kunden en god oplevelse, fra det første møde, over rådgivning til implementering.

Dine kvalifikationer for at lykkes

Som person er du udadvendt, struktureret og kvalitetsbevidst. Du går op i din faglighed, forstår at lære fra dig og at samarbejde på tværs, så alle bliver dygtigere. Udover at arbejde tæt sammen med din nye chef, Head of Datacenter, og resten af teamet, bliver du også en del af den tværgående Lead Architect-gruppe, der jævnligt mødes og sparrer om diverse projekter og temaer.

Vi ser gerne, at du har minimum 10 års erfaring på datacenter-området og har deltaget i større projekter. Du er velfunderet inden for datacenter-infrastruktur, og har god erfaring med kunderådgivning, blandt andet i presales-situationer. Herudover besidder du en eller flere af følgende spidskompetencer:

  • Server-teknologier: Vi arbejder primært med HPE, Lenovo og Dell
  • Storage-teknologier: Block, Cloud, NAS og Object. Vores største partner er HPE, men vi leverer også løsninger fra Lenovo, IBM og Dell
  • HyperConverged Infrastructure (HCI): Vi arbejder primært med HPE SimpliVity, Nutanix, VxRail og VMware vSAN
  • Server-virtualisering med VMware og Hyper-V
  • Backup & Disaster Recovery-løsninger fra Veeam, CommVault og Zerto
  • Datacenter-netværk
  • High Availability-løsninger
  • Server-operativsystemer: Microsoft og/eller Linux

Vi tilbyder dig et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer

Faglig og personlig udvikling er for os en naturlighed, som er med til at sikre, at du altid er blandt de bedste inden for dit felt. Og det gælder ikke kun for dig, men for alle i organisationen; fra grønne talenter til topledere. Vi investerer i dig.

Vores DANOFFICE ACADEMY sikrer personlig og faglig udvikling for alle ansatte og en karriere, der løbende følges op på. Vi har et udviklingskoncept, vi kalder "Bedre selv - Bedre sammen". Grundtanken er, at hvis vi har det godt med os selv, har vi det bedre med andre. Dermed vil vi arbejde bedre sammen. Og arbejder vi godt sammen, så vinder vi.

Er du vores nye kollega?

Lyder det som noget for dig? Lever du op til jobkriterierne og kan se dig selv arbejde ud fra vores fire dyder: mod, empati, ydmyghed og stræbsomhed? Så vil vi gerne høre fra dig snarest, da vi afholder samtaler løbende.

Kontaktperson:

Søren Overgaard Bendtsen
Head of Datacenter
+45 2118 9229
sobe@danofficeit.com


Om Danoffice IT

Danoffice IT er leverandør af it-infrastruktur til offentlige og private organisationer i ind- og udland samt førende leverandør af it til IGO'er og NGO’er.

Vores forretningsområder tager udgangspunkt i den it-infrastruktur, jeres applikationer hviler på. Vi rådgiver ind og ud af skyen, leverer 100% brugerklare devices, samt forretningsunderstøttende solutions og services. Vi hjælper (jer) med at give brugerne tryg og sikker adgang til data, systemer og applikationer, så de kan arbejde smidigt og effektivt. Alt med et skarpt fokus på bæredygtighed.

Vi er +300 kolleger, fordelt på vores lokationer i Svendborg, Hinnerup og Ballerup samt Schweiz, USA og Singapore. Koncernen omsætter årligt for mere end 3 milliarder danske kroner.

Gem job