Aktuar


Drømmer du om et finans-job, hvor store tal og menneskelige værdier går hånd i hånd? Har du lyst til at arbejde med et af branchens mest moderne it-systemer og at bruge din egen viden og dit engagement til at levere de bedste løsninger til vores medlemmer og interne kunder? Så er du måske vores nye aktuar.

Du udvikler og vedligeholder branchens bedste produkter 

Som vores nye aktuar bliver du en del af afdelingen Forsikringsteknik. Her kommer du til at spille en nøglerolle i PensionDanmark, når du udvikler og vedligeholder vores produkter og it-systemer sammen med afdelingens øvrige fem kolleger. Sammen udgør i et stærkt team, der er specialiseret i PensionDanmarks forsikringssystemer. Dine opgaver kommer til at spænde vidt og indebærer blandt andet:

  • Kravstilling og test i forbindelse med udviklingen af vores forskellige beregningssystemer
  • Driftsopgaver i bred forstand fra fejlrettelser til skatteindberetning
  • Assistance til vores kolleger i fx IT og Medlemsrådgivningen.

Da vi som team har stor forretnings- og systemviden, har vi mange interne kunder, som vi altid finder tid til. Vi koder selv mange af vores hjælpeværktøjer og prøver forskellige teknologier af.

Du bidrager med holdånd og godt humør

I Forsikringsteknik går vi både op i at være gode til det, vi laver, og i at passe på og hjælpe hinanden. Vi har en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, som vi kun kan lykkes med i fællesskab. I PensionDanmark har vi ingen aktionærer, til gengæld har vi ansvaret for mere end 800.000 danskeres pensionsopsparinger, sundheds- og tillægsforsikringer. Her falder du hurtigt til, hvis holdånd og godt humør er dit standardsvar på de udfordringer, vores vigtige og krævende arbejde kaster af sig – og hvis du også betragter vidensdeling som en sport, hvor alle vinder.

Vi vil rigtig gerne tale med dig, hvis…

… du er uddannet aktuar, cand.mat.øko, eller har en lignende videregående uddannelse i bagagen. Det er også vigtigt, at du har arbejdet med systemudvikling tidligere enten i et pensionsselskab eller hos en leverandør, hvor du har fået et godt kendskab til de forskellige arbejdsopgaver og -værktøjer, der er en del af hverdagen for aktuarer i forsikrings- og finansindustrien. Desuden ser vi gerne at:

  • Du har lyst til at være med til at sikre en stabil systemdrift
  • Du kan supportere kolleger i resten af huset med din viden og systemforståelse.

Derfor skal du arbejde i PensionDanmark

PensionDanmark er ejet af arbejdsmarkedets parter. Vi arbejder alene for at sikre vores medlemmer et langt og sundt arbejdsliv og en tryg pensionisttilværelse. Samtidig investerer vi ambitiøst i erhvervsuddannelserne, ejendomme og den grønne omstilling.

Vores mål er at være Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab til gavn for vores medlemmer. Derfor har vi et stærkt fokus på at sikre, at vores godt 375 medarbejdere har de bedste forudsætninger for at nå virksomhedens mål – og deres egne.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør og chef for Forsikringsteknik og Data Hub Hanne Kückelhahn Rosenkvist på tlf. 3033 2559 eller hro@pension.dk.

Du er velkommen til at læse PensionDanmarks seneste årsrapport eller rapport om samfundsansvar, der giver et godt indblik i, hvem vi er.

Ansøgningsfrist 1. december 2023.

Gem job

PensionDanmark
Publiceret: 15. november 2023

Arbejdssted

Location København