System­e­jer/Ap­pli­ca­tion Manager til ved­li­ge­hold og udvikling af out­sour­ce­de IT-systemer


Ønsker du en rolle som systemejer i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus? Vil du være med til at vedligeholde og udvikle komplekse IT-løsninger i samarbejde med leverandør?

Du bliver en del af kontoret Regnskab og Opkrævningssystemer, der som navnet antyder håndterer en del af Skatteforvaltningens regnskabs- og opkrævningssystemer. Du kommer til at indgå i et mindre team, som er ansvarlig for koordinering af applikationsudvikling og vedligeholdelse af kontorets Mainframe baserede IT-systemer, som bl.a. omfatter opkrævning af B-skatter. Du er således med til at udvikle et af Skatteforvaltningens centrale områder, og stillingen giver dig store faglige udviklingsmuligheder gennem samarbejde og mange forskelligartede opgaver.

Dine primære opgaver

Dit arbejde omfatter et tæt samarbejde med Skattestyrelsens procesejere og dine erfarne kolleger på kontoret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, samt med vores eksterne drifts- og vedligeholdelsesleverandør. Som systemejer har du fokus på et godt samarbejde med de relevante forretningsområder og tilhørende systemer. Derudover skal du arbejde på et forsat godt leverandørsamarbejde og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut. Det er dig, der sammen med de øvrige systemejere sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.

Dine opgaver inkluderer desuden, at du:

  • sikrer økonomisk effektivitet og kvalitetssikring af ekstern leverandørs estimater og tilbud
  • tilpasser kravspecificeringer til leverandørerne ud fra forretningsmæssige behov
  • anvender ITIL-processer i det daglige samarbejde med forretningsområderne og leverandørerne
  • udfører tests i samarbejde med dit team, forretningsområderne og leverandøren
  • sikrer hurtig og effektiv håndtering af incidents
  • bidrager aktivt til governance af Skatteforvaltningens løsninger.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du kommer fra en rolle som product owner, systemejer, it-forretningskonsulent eller lignende. Vigtigt er det, at du sammen med os også har lyst til at involvere dig i leverandørstyring, projekter og er nysgerrig på, hvordan vi bedst muligt understøtter forretningen.

Vi har en fælles målsætning om, at du skal opnå succes i jobbet hos os. Vi forventer derfor, at du bidrager med proaktivitet for at sikre deadlines, og at du hele tiden har lyst til at lære og sætte dig ind i komplekse IT-faglige og forretningsmæssige problemstillinger. Til gengæld bidrager vi med et stærkt fagligt miljø og en kultur, hvor fokus på god kommunikation sikre samarbejdet mellem forretningseksperter, IT-kolleger og leverandører.

Hvad tilbyder vi?

Vi er 20 kolleger i kontoret Regnskabs- og Opkrævningssystemer, som er engagerede og går op i at løse vores opgaver med et højt fagligt niveau. Vi spænder bredt hvad angår alder, anciennitet og interesser, og vi hjælper hinanden og arbejder hele tiden for at øge kvaliteten af alt hvad vi gør. Vi lægger vægt på vidensdeling, læring, og at vi har det sjovt og udfordrende, når vi arbejder.

Der er et højt tempo i kontoret med mange forskelligartede opgaver, så vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for at sikre, at du kommer godt fra start. Samtidig får du tilknyttet en makker, som vil hjælpe dig godt i gang - også med de praktiske ting. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver, samtidig med at der er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg” senest den 5. januar 2024. Der vil indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Bente Kristensen på tlf. 22 62 01 27.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten [AC], overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Arbejdsstedet vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 1. december 2023

Arbejdssted

Location Frederiksberg

Job hos virksomheden