Senior Test Manager

I KMD digitaliserer vi Danmark og Nordeuropa. Vi skaber og implementerer teknologiske løsninger, der forbedrer livet for millioner af mennesker på tværs af den offentlige og den private sektor. 

Har du kvalitet i maven og IT i hovedet? Er du top tunet i forhold til de seneste testmetoder, og kan du tale med om testdesign og testcases? Så er det måske dig, vi søger! 

I KMD arbejder vi på en vækststrategi, som tager afsæt i forretningsmæssige muligheder både indenfor den private og offentlige sektor. Vi arbejder vi dagligt med komplekse IT-løsninger på større og mindre projekter. Vi har rigtig travlt med mange spændende og udfordrende opgaver for vores kunder, og derfor søger vi endnu en Test Manager.

Om jobbet

Du bliver en del af en afdeling i KMD, der leverer udvikling og vedligeholdelse til en af KMDs offentlige kunder, og du vil indgå i et team, der består af arkitekter, applikationskonsulenter, testere og udviklere.

Dit arbejde vil være på skatteområdet, hvor vi aktuelt har flere spændende leverancer som en del af boligforliget, og i fremtiden vil vi tage hul på en større modernisering, som du også vil blive en del af. 

Dine ansvarsområder bliver blandt andet at:  

 • Planlægge og følge op på test for at sikre, at planer, protokoller og rapporter m.m. lever op til kundens og KMDs kvalitetskrav. 
 • I tæt samarbejde med kunden og andre test manager sikre at de strategiske mål med test og kvalitetssikring nås.   
 • Sparre og vejlede medlemmer af testteamet, omkring testmetoder og processer. 
 • Facilitere og gennemføre test- og risikoanalyser. 

Vi arbejder med test ud fra kendte processer, og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder. 

Vores kontor ligger i Ballerup, men arbejdet kan også foregå on-site hos kunden i Københavnsområdet.

Om dig

Vi leder efter en kollega der søger personlig såvel som faglig udvikling, men har allerede erfaring med at sætte retning for kvalitet, test og leverancer. Du er vant til og ønsker at arbejde sammen med bredt sammensatte teams, og føler dig tryg ved at kommunikere og rapportere til såvel kundens repræsentanter som ledelsen.

Som person er du god til at sætte dig i kundens og brugernes sted. Du tilegner dig forretningsforståelse og indsigt i varierende kontekster. Du er klar til at sikre kvalitet ved at bygge bro mellem kundens og brugernes krav og de tekniske leverancer. Vores hverdag er dynamisk, og du tager medansvar for at vi kommer i mål til tiden. Du trives i et miljø, hvor det tætte samarbejde med kollegaer i teamet og andre afdelinger er i højsædet.

Du taler og skriver flydende dansk, og da vi har en større afdeling i Polen, skal du også kunne kommunikere på engelsk.

Du har erfaring med:  

 • Implementering af teststrategi 
 • Udarbejdelse af testplaner 
 • Testafslutningsrapportering 
 • Daglig sparring med et team af testere 
 • Facilitering af kundetest 
 • Arbejde i et agilt setup 
 • Viden om skatteområdet er en fordel, men er ikke et must. 

Vil du vide mere? 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Delivery Director, Niels Lysgaard på telefon +45 25 29 15 89 eller mail nln@kmd.dk.

Ansøgningsfrist er den 4. december 2023, men vi tager løbende kandidater ind til interview. Så skynd dig at sende din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 17. november 2023

Arbejdssted

Location Ballerup