IT-chef til spændende stilling i vand­bran­chen


Er du på udkig efter en udfordrende rolle, hvor drift, ledelse og faglighed er nøgleord? Er det lige dig at have ansvaret for at lede vores it-projekter og komme i mål i samarbejde med dit team? Og motiverer det dig at arbejde ind i den grønne dagsorden sammen med Envidan, som er et nordisk fyrtårn indenfor rådgivningsbranchen?

Hvad kommer din dag til at bestå af?

Du bliver ansvarlig for et bredt spektre af opgaver helt fra strategiudvikling til helt konkrete og praktiske løsninger i it-driften. En væsentlig del af jobbet er også personaleledelse og projektledelse i forbindelse med at udvikle, implementere og vedligeholde vores it-systemer og at lede it-projekter sikkert i mål. Du kommer i den forbindelse til at bruge dine gode it-faglige kompetencer til at sparre og problemløse omkring tekniske løsninger.

Du får ansvar for et dedikeret team på 5 passionerede medarbejdere, som du leder og motiverer med din positive tilgang og lyst til sparring. Hertil kommer opgaver med rekruttering samt træning og udvikling af medarbejderne.

Dine øvrige arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • Definere og implementere it-strategier og -løsninger samt at sikre tydelige rammer og klare mål for It i Envidan
  • Rådgive og vejlede organisationen samt samarbejde med andre afdelinger for at sikre en problemfri og effektiv it-drift
  • Overvåge og sikre it-sikkerhed og overholdelse af regler og standarder
  • Have det økonomiske driftsansvar
  • I tæt samarbejde med forretningen at identificere og imødekomme teknologiske udfordringer og muligheder

Hvem er du?

Vi er på udkig efter dig, som bliver motiveret af medarbejderledelse. Du skaber et miljø, hvor vi hele tiden arbejder med forbedringer, og hvor teamet kan udvikle sig, så de leverer høj kvalitet til medarbejderne internt i Envidan.

Du bliver involveret i tværgående initiativer, og det er derfor vigtigt, at du forstår at rådgive og er dygtig til at samarbejde og bygge stærke relationer på tværs. Du er inddragende og formår at skabe ro i samspillet mellem dit team og forretningen – selv når der er mange ting i gang samtidig.

Vi forestiller os også, at du:

  • Har erfaring med ledelse af en it-afdeling
  • Har gode it-faglige kompetencer og viden inden for it-sikkerhed og risikostyring
  • Har erfaring med projektansvar for større it-leverancer
  • Har stærke kommunikative evner og formår at skabe følgeskab
  • Er imødekommende og ikke nem at slå ud af kurs

Arbejdsmiljø og samarbejde

Du bliver en del af et struktureret og agilt it-team, hvor vores fornemste opgave er at sikre de bedste it-arbejdsvilkår for kollegerne. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø og et stærkt samarbejde er nøglen til succes. Du vil opleve, at vi arbejder tillidsbaseret, og vi støtter hinanden både teknisk og personligt – og prioriterer en sund balance mellem arbejde og fritid.

Du træder nemlig ind i en kultur, hvor vi har hinandens ryg. Både når vi jubler, jokker i spinaten og hver dag jonglerer med vandfaglighed, bæredygtighed og digital omstilling. Ja, nogle gange løber vi hurtigt. Men aldrig hurtigere, end vores værdier mennesket i centrum og ordentlighed kan følge med. For vi tror på fleksibilitet og det hele menneske.

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Envidan? Læs mere her.

Er det dig, vi søger?

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Michael Flindt Nielsen på 2119 4554 eller mfn@envidan.dk.

Send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi gennemgår løbende de indkomne kandidater og lukker stillingsannoncen, når vi har fundet den rette medarbejder.

Gem job

EnviDan A/S

Arbejdssted

Silkeborg

Vigtige datoer

Indrykket:
17. december 2023
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt