Mar­keds­kon­su­lent med indsigt i offentlig it


Vores digitale produktområder omfatter konvertering og klargøring af bevaringsværdige data til arkivmyndighederne samt en bred vifte af konsulentydelser og produktudvikling med fokus på integrationsløsninger, som primært sælges til den offentlige sektor. Afdelingen består af et stærkt udviklingsteam og har en ambitiøs go to market-plan, og vi søger derfor en kommercielt orienteret kollega, der vil være med til at realisere vækstpotentialet i vores forretning.

Med selvstændigt budgetansvar er din primære opgave at opsøge og gennemføre kundebesøg, hvor du analyserer kundens behov i relation til integrations- og arkivaflevering. Når opgaven er specificeret, varetager du dialogen med vores specialist team, hvor dygtige konsulenter håndterer leverancen. Du har et kommercielt mindset og formår at spotte og omsætte ændringer i markedet til nye produkter og services i tæt samspil med dine kollegaer i udviklingsteamet.

Med reference til vores adm. direktør bliver du en del af en engageret afdeling bestående af 26 kompetente og engagerede kollegaer med dyb faglig indsigt i UX design, databaser, systemarkitektur, open source og applikationsudvikling. Sammen bringer vi kompetencerne i spil i rollen som udviklingspartner for kunder i kommuner, regioner og statslige myndigheder.

Vi har særlig dyb indsigt i udnyttelse af Digital post som en driver til at automatisere og forbedre den digitale forvaltning. En årlig revision i form af en ISAE 3402- og en ISAE 3000-erklæring kontrollerer og validerer, at vi overholder vores forpligtelser ift. drift og som databehandler.

Din daglige arbejdsplads er Dafolos kontor i Frederikshavn eller i Rødovre. En stor del af din tid bruges hos kunderne, der er i hele landet.

Faglige kvalifikationer

  • Dokumenterede resultater med salg af it-løsninger til den offentlige sektor
  • Erfaring med udarbejdelse af tilbud, kontrakter og gennemførelse af salgsopfølgning
  • Indsigt i Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi, NIS2, Digital post og lign.
  • Erfaring med udvikling af koncepter
  • Indblik i det offentlige it-landskab
  • Kendskab til principperne i Arkivloven

Personlige kvalifikationer

  • Drevet af at skabe resultater
  • Udadvendt og nytænkende
  • Struktureret og vedholdende
  • Team player der bidrager til den gode stemning
  • Stærke kommunikative kompetencer
  • (Stort personligt netværk i kommunerne)

Vi tilbyder

I Dafolo møder du dedikerede kollegaer, hvis kompetencer spænder bredt. Vi løfter i flok og betragter enhver opgaveløsning som en holdindsats. Vores organisation er flad med en åben ledelsesstil, hvor du har mulighed for at præge indholdet af din jobfunktion og din hverdag. For at sikre, at du får den bedst mulige start hos os, følger du et veltilrettelagt introduktionsforløb, hvor du får kendskab til de salgsprincipper, udviklingsmetoder og værktøjer, vi anvender.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send din ansøgning med relevante bilag til job@dafolo.dk snarest muligt. Angiv gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Tiltrædelse: Snarest – vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så vent ikke med at søge!

Yderligere oplysninger

Fås hos adm. direktør Henrik Brandt mobil 4139 4524 eller e-mail hb@dafolo.dk.

Om Dafolo A/S

Siden 1957 har Dafolo hjulpet kunder med at forenkle, forbedre og udvikle deres kerneopgaver. Gennem faglig indsigt, udsyn og dialog i øjenhøjde leverer vi ydelser, der fungerer i praksis og gør en forskel i brugerens hverdag. Det gør vi ved at øge værdien af digitalisering med fokus på integrationer, sikker dataudveksling og arkivering af bevaringsværdige data. Vi udvikler forlagsprodukter og leverer kompetenceudvikling, der inspirerer til forbedring af den pædagogiske praksis. Og vi forenkler praktikken ved selv at varetage lagerføring og distribution, så kunderne kan bruge tiden på at udvikle deres kerneopgaver. Det stiller krav om løbende udvikling, hvor enhver tids nyeste viden og teknologi danner grundlag for løsninger, der gør en forskel i praksis. Det var vores udgangspunkt i 1957 – og det er fortsat vores ledestjerne.

Virksomheden har ca. 70 medarbejdere og hovedkontor i Frederikshavn med afdelinger i Rødovre og København. Dafolo A/S er ejet af Dafolo Fonden.

Gem job