Senior Software Engineer – D365FO


Vil du være primær Software Engineer på TV2s helt grundlæggende forretningssystem?

Kender du D365FO i sådan en grad, at du kan spille en vigtig rolle, når vi nu tager udvalgte dele af udvikling og vedligehold på vores forretningskritiske ERP-system hjem? Har du evnerne og motivationen, er der tale om en unik mulighed for at påvirke både det samlede setup og konkrete løsninger i Corporate Function, i Danmarks mest populære mediehus.

Dit arbejde har stor betydning for ikke bare dine ca. 1.500 kolleger, men også kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Ud over fede opgaver og kæmpe impact kan du se frem til at arbejde sammen med rigtig gode kolleger i et meget velfungerende team, hvor der både er plads til at være sig selv og have det sjovt sammen.

Stort og selvstændigt ansvar for udvikling og vedligehold i hele værdikæden

Dit fokus bliver som nævnt at udvikle og vedligeholde TV2’s ERP-system, D365FO. Det dækker også integrationer mellem D365FO og det omkringliggende applikationslandskab med HR-systemet som et af de vigtigste systemer og en række andre systemer som supplement.

Din ankomst er en del af vores nye strategiske bevægelse, hvor vi vil tættere på udvikling og vedligehold af vores vigtigste systemer. Som Senior Software Engineer bliver du en drivende kraft i at få skabt en ny arbejdsform hvor al udvikling baserer sig på best practise med brug af den nyeste viden. Det forudsætter, at du er nysgerrig og holder dig på forkant af særligt Microsoft best practises.

Dine primære opgaver bliver at:

  • identificere behov via dialog med brugerne – kolleger i Finance, HR, m.fl.
  • designe nye løsninger med forståelse for den overordnede arkitektur
  • udvikle nye løsninger – omdrejningspunktet i jobbet
  • teste og idriftsætte
  • dokumentere dine løsninger og dermed understøtte best practice

5+ års erfaring, der har givet dig solid viden om D365FO inkl. udvikling af løsninger

Som primær og eneste specialist på dit felt skal du kunne arbejde på egen hånd i hele værdikæden fra planlægning til implementering. Det kræver, at du både har idékraft og evne til at afslutte opgaverne via en systematisk og fokuseret arbejdsform. Din nye arbejdsplads er relativt kompleks, og du kan kun lykkes, hvis du selv identificerer og opsøger de rette mennesker. At gemme sig bag skærmen fungerer ganske enkelt ikke. Da meget få har din egen ekspertise, er det samtidig væsentligt, at du kan formulere dig på en måde, der giver mening for ikke-IT-profiler. Det gælder både mundtligt og skriftligt. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • en IT-orienteret uddannelse på min. bachelorniveau
  • 5+ års erfaring fra en lignende rolle, hvor du har arbejdet intensivt med og kodet i D365FO

Solid erfaring med:

  • C#, .NET core / .Net Framework og SQL
  • udvikling af integrationer specielt API-integrationer som fx Rest Soap, OData, XML, JSON, SFTP

Erfaring med:

  • HTML, ASP.NET, JavaScript, Git repositories, Azure, Azure DevOps og Visual Studio

Business Services – dit nye team

Din nye arbejdsplads er TV2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense, hvor stor fleksibilitet er en del af hverdagen. Her får du 8 gode kolleger, der bl.a. tæller projektledere, systemejere og konfigurerings-specialister. Chefen kommer oven i som bonus. Det vigtigste er imidlertid, at du kan se frem til at blive del af et virkelig godt team, hvor alle vil hinanden. Der er derfor de bedste muligheder for sparring, videndeling og selvfølgelig at have det sjovt sammen.

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg jobbet

Søg jobbet via linket "Ansøg" herunder - vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet det rigtige match. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Tenna Gaarde Falkenby
Områdechef, Digital Workspace
tega@tv2.dk
30172956

Gem job

TV2
Publiceret: 20. december 2023

Arbejdssted

Odense