Junior en­ter­pri­sear­ki­tek­ter - der brænder for udvikling og sam­ar­bej­de


Drømmer du om at arbejde med arkitektur- og teknologiafklaringer på tværs af en stor organisation? Kan du favne komplekse problemstillinger, og har du evt. allerede erfaring med domæne- eller løsningsarkitektur? Trives du med at skabe en tæt dialog med forretningen samt andre arkitekter og teknikere i udviklingsprojekterne? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, har vi måske et spændende job til dig.

Vi søger 1-2 junior enterprisearkitekter til Center for Strategisk Arkitektur. Centret leverer sammenhængende arkitektur for hele Skatteforvaltningen og sikrer, at lokale arkitekturbeslutninger i moderniseringsinitiativer og at udviklingsprojekter hænger sammen med den samlede målarkitektur.

"Vi har en række meget spændende opgaver foran os i Center for Strategisk Arkitektur, og vi søger junior enterprisearkitekter, der har viljen til at udvikle sig, og som ønsker at arbejde med arkitektur på et mere konceptuelt plan. Samtidig ligger det i din natur at kunne samarbejde med andre arkitekter og teknikere,” fortæller kontorchef i Center for Strategisk Arkitektur, Claus Aastrand.

Din nye arbejdsplads

Center for Strategisk Arkitektur er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi er ca. 35 medarbejdere i kontoret heraf 11 enterprisearkitekter. Enterprisearkitektur-delen af kontoret udarbejder arkitekturrammer, der sikrer sammenhængende arkitektur for Skatteforvaltningen.

Vi yder også arkitekturrådgivning til ledelse og direktion om tværgående og langsigtede effekter for forretningsmål, risikoniveau, budgetter og legacy-modernisering. Medarbejdere i kontoret, er fordelt på flere arkitektroller. Udover enterprisearkitekter er vi informationsarkitekter, data governance-konsulenter og QualiWare-specialister. Vi har et godt samarbejde i kontoret, hvor individualitet, faglighed og fællesskabelse går hånd i hånd. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station.

Du får en leder, der tror på direkte feedback, og som mener, at uddelegering af ansvar, gensidig respekt og en positiv tilgang er forudsætninger for, at mennesker trives og udvikles.

Om stillingen

Som junior enterprisearkitekt vil vi hjælpe dig med at blive klædt på til stillingen som enterprisearkitekt. Vi støtter op med diverse uddannelsesaktiviteter, sparring og parløb med erfarne enterprisearkitekter. I stillingen kommer du til at arbejde med strategi, forretning og it. Herunder bl.a. følgende primære arbejdsopgaver:

  • Medvirke til at udarbejde af arkitektur- og teknologistyringsprincipper, som understøtter Skatteforvaltningen
  • Medvirke til at udvikle vores metodeapparatet (processer, værktøjer m.m.) for arkitekturområdet
  • Deltage aktivt i at skabe stærke relationer med en række vigtige samarbejdspartnere såsom bl.a. udviklingsprojekter, proces- og systemejere, infrastruktur etc.
  • Deltagelse samarbejde på det fællesoffentlige niveau

Som junior enterprisearkitekt arbejder du på tværs af arkitekturområderne: forretnings-, informations-, applikations- og teknisk arkitektur.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse. Du er måske nyuddannet eller har erfaring fra en stilling som løsnings-, it- eller domænearkitekt. Du besidder en stærk it-, forretnings- og organisationsforståelse. Fremfor alt er du som person nysgerrig og udviklingsorienteret.

Derudover forventer vi, at du har:

  • Analytisk tilgang til problemløsning
  • Gode formidlingsevner
  • Stærke samarbejdsevner
  • En resultatorienteret tilgang

Kontakt og ansættelsesvilkår

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så søg stillingen allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Ansøg” senest den 7. januar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Claus Aastrand på tlf. 72 37 28 97 eller souschef Mads Thrane på tlf. 72 37 62 06.

Vi afholder samtaler løbende. Der kan indgå en logik- og personanalyse i forbindelse med en eventuel 2. samtale. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Forventet tiltrædelse efter nærmere aftale.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.


Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 20. november 2023

Arbejdssted

Location Frederiksberg

Job hos virksomheden