Erfaren Linux Ope­ra­tions Engineer


Brænder du for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsninger. Vi søger en Operations Engineer til vores Netcompany Operations med solide færdigheder indenfor Linux.  

Arbejdsopgaver og teknologier

Netcompany Operations er en veletableret driftsorganisation, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i to topmoderne datacentre og i public cloud. Der er en stor diversitet i vores kunder, som spænder fra mindre, private virksomheder til store, offentlige projekter. Vi arbejder med drift ud fra en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du ønsker det samme!

Du vil blive en del af et team, der fokuserer på optimering og applikationsdrift af store og komplekse Enterprise Linux-løsninger. Du vil få et stort ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i etablering og optimering af nuværende og fremtidige løsninger samtidig med, at du har direkte kontakt til vores kunder

I jobbet som Operations Engineer vil dine ansvarsområder omfatte:

  • Etablering af miljøer og applikationer baseret på Linux
  • Kvalitetssikring, optimering og automatisering på miljøer og applikationer
  • Deltagelse i løbende driftsprojekter, såsom større etablerings- og transitionsprojekter
  • Prioritering og opfølgning på kundehenvendelser inden for eget arbejdsområde

Om dig

Som person er du struktureret, grundig og ansvarsbevidst. Du tager fuldt ejerskab for dine arbejdsopgaver, er serviceminded og forstår vigtigheden af at støtte positivt og konstruktivt op om forretningen. Med andre ord er du interesseret i at gøre en forskel.

Vi forestiller os, at du har:

  • Solidt kendskab til opsætning, tuning og drift af Linux-baseret infrastruktur
  • Overordnet erfaring med fysisk og virtuel infrastruktur, såsom netværk, backup og virtualisering
  • Relevant uddannelse inden for IT
  • Er flydende i dansk i tale og på skrift
  • Erfaring med en eller flere af følgende teknologier: Docker, Kubernetes, PostgreSQL, Tomcat, JBoss, Oracle Weblogic, Oracle DB. Dette vil være en fordel, men ikke et krav.

Vi sikrer din udvikling!

Vi har mange års erfaring med at tage imod nye kolleger, og et setup der er gearet til at tilbyde dig faglig og personlig udvikling, med udgangspunkt i dine ambitioner og dine ønsker.

I Netcompany vil du fra start blive tildelt en erfaren personlig mentor. Din mentor vil altid stå til rådighed til faglig sparring og rådgivning i, hvilken retning du kan gå, så du selv kan præge din karriere.

Yderligere vil du også indlede et forløb i vores interne uddannelsesprogram, Netcompany Academy. Gennem en række moduler, sikrer vi dig kontinuerligt muligheden for at dygtiggøre dig igennem hele din karriere, i alt fra forskellige teknologier til kundehåndtering. Hvis du ønsker at videreudvikle dine tekniske kompetencer, tilbyder vi også certificeringer. Med andre ord vil din karriere aldrig gå i stå hos os, og du vil udvikle dig langt hurtigere, end noget andet sted i branchen.

Ingen prioriterer det sociale højere end os

I Netcompany har vi et unikt sammenhold, og der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi tilbyder en lang række forskellige klubber og foreninger indenfor både sport, brætspil, E-sport og kulturliv. Derudover nyder vi at mødes på vores ugentlige fredagsarrangementer, til firmafester og teamevents. Mulighederne er mange, da vi tror på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen.

Send os en ansøgning

Upload dit CV og en motiveret ansøgning til vores rekrutteringssystem via linket "Ansøg" nederst på siden.
Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til hr.dk@netcompany.com.

I Netcompany tror vi på, at en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads er central for vores succes, og derfor inviteres alle kvalificerede kandidater til at søge uanset køn, seksuel orientering, handicap, alder, religion og tro, etnisk baggrund, nationalitet, kønsidentitet eller kultur. Vi ønsker at udleve en kultur, hvor vi giver lige muligheder for alle. #LI-SA2

Gem job