IT-supporter


Brænder du for IT-support, og er du teknisk nysgerrig og tænker tit ”Det må ku’ gøres nemmere og smartere”, så er det dig, vi har bruge for i Lif-koncernen.       

Lægemiddelindustriforeningen (Lif), der er beliggende på Østerbro og beskæftiger 150 medarbejdere, søger en dygtig IT-supporter, som har lyst til at indgå i et velfungerende team på seks personer, som til dagligt sørger for installation, test, drift og optimering af koncernens IT-systemer og AV-udstyr samt løser andre driftsmæssige opgaver i huset.

Afvekslende arbejdsopgaver i en spændende organisation

Lif koncernen er opdelt i en række forskellige forretningsområder, hvilket afspejler de opgaver IT-afdelingen løser. Hovedparten af koncernens brugere arbejder til dagligt i Microsoft Office 365 og tilhørende applikationer, og derudover er der selvfølgelig også afdelingsspecifikke applikationer bl.a. Adobe Creative Cloud, Microsoft Dynamics CRM, SharePoint og Microsoft Dynamics Nav.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kolleger, og opgaverne vil typiske være:

  • Oprettelse af brugere, installation og udrulning af arbejdsstationer og mobile enheder
  • Daglig 1. level brugersupport til koncernens medarbejdere
  • Teknisk fejlsøgning, problemløsning, opfølgning og optimering
  • Dokumentation af tekniske problemer/løsninger

Du vil desuden deltage i forskellige implementeringsprojekter, enten selvstændigt eller som aktiv projektdeltager, idet Lif koncernen har stort fokus på at udnytte nye informationsteknologiske muligheder.

Udadvendt IT-supporter, som trives med at yde 1. level support

Du har en relevant IT-uddannelse, kombineret med nogle års erfaring med applikations- og brugersupport. Du synes desuden, at det er spændende at holde dig løbende orienteret om og har en dyb forståelse for de informations- og sikkerhedsteknologier der bruges i IT-branchen, og du har flair for at sætte dig ind i nye teknologier. Det ville være en stor fordel, hvis du har indgående kendskab til administration og vedligeholdelse af brugere og services i Microsoft Office 365-platformen.

Jobbet kræver, at du er proaktiv og løsningsorienteret, og at du selvstændigt kan strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver, hvor overblik og fokus på detaljerne er en nødvendighed. Du har teknisk flair, arbejder metodisk, tager ejerskab og sikre fremdrift i opgaverne og ikke mindst får afsluttet og dokumenteret opgaverne tilfredsstillende.

Velfungerende team med god humor

Du tilbydes et særdeles afvekslende og udfordrende job på en interessant arbejdsplads, med åbent kontormiljø og højt til loftet, hvor du sammen med et kompetent team har mulighed for at præge virksomhedens fremtidige IT-løsninger.

Lønpakken består af fast løn, pension- og bonusordning, sundhedssikring, kantineordning, tilskud til fitness og andre personalegoder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vores eksterne samarbejdspartner Appoint HR assisterer os med denne rekruttering, hvorfor du skal sende din ansøgning og CV til Tina Larsen fra Appoint HR på mail: tla@appointhr.dk. Der indkaldes løbende til interview, hvorfor du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt.

Fokus på mangfoldighed og inklusion i rekrutteringsprocessen

Lif-koncernen ønsker at afspejle det danske samfund, hvorfor alle opfordres til at søge uanset køn, alder, religion og etnicitet. Du bedes derfor undlade disse informationer i din ansøgning.

Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Ring og hør nærmere om stillingen

Du er naturligvis velkommen til at kontakte Tina Larsen fra Appoint HR på telefon: 40 56 56 04 eller IT-direktør Thomas Dahl Larsen hos Lif på telefon: 39 27 44 88 for yderligere information om stillingen.

Om Lif

Lægemiddelindustriforeningen er en brancheforening for forskningsbaserede lægemiddelvirksomheder i Danmark. Foreningen har 41 medlemmer, der tilsammen står for ca. 60 procent af salget af lægemidler i Danmark. Lægemiddelindustriforeningen ejer Dansk Lægemiddel Information A/S, som formidler ekspertviden på lægemiddelområdet gennem uddannelser, market intelligence - og via hjemmesiden medicin.dk. Du kan læse mere om os på www.lif.dk..

Det er vores vision, at patienter har hurtig og lige adgang til den bedste forebyggelse og behandling med lægemidler, samt at lægemiddelbranchen anses for at være en ansvarlig branche, der leverer et værdifuldt bidrag til patienter og det danske samfund.

Gem job