Ap­pli­ca­tion Manager til at sikre stabile og vær­di­ska­ben­de IT-le­ve­ran­cer


Vil du være med til at skabe værdi gennem proaktivitet og gode relationer? 

I ATP’s Service Integration agerer vi bindeled mellem systemleverandører, IT og ATP’s forretning.

Vi har fokus på værdiskabende, stabile og rettidige IT-leverancer, og i øjeblikket søger vi en kollega, der vil være en del af vores team.

Som Application Manager er du i stand til at skabe gode relationer internt og eksternt, trække på din brede tekniske IT-erfaring og være opsøgende og proaktiv. Du kommer ikke til at udvikle i IT systemerne – det gør leverandørerne.

Dine opgaver vil spænde fra driftsudfordringer i de produktive systemer til arkitekturmæssige overvejelser. Derudover får du mulighed for at præge dine egne opgaver, der bl.a. består i at:

  • bistå i drifts- og udviklingsopgaver sammen med dine nære kolleger
  • bistå forretningen med tekniske inputs ved nye forretningskrav og ændringer
  • sikre, at dokumentationen afspejler kontraktens krav
  • gribe nye muligheder og optimeringer inden for dit applikationsområde
  • sikre best practice inden for application management: Patch, sikkerhed, compliance og teknisk gæld m.m.

Kan du gøre det komplekse forståeligt?

Du har måske en relevant uddannelse, men det vigtigste er, at du har solid erfaring med applikationsudvikling eller drift på Team Lead-, Application Manager – eller arkitektniveau. Derudover er det vigtigt, at du:

  • kan kommunikere teknisk indhold på en letforståelig måde
  • har bredt kendskab til forskellige IT-platforme, udviklings- og arkitekturprincipper
  • tager initiativ, ansvar og er proaktiv i forhold til opgaver og muligheder
  • har erfaring med integrationer, samspil mellem applikation og databaser
  • har erfaring med eksternt leverandørsamarbejde og relationsopbygning i forretningen.

I rollen som Application Manager bliver du en nøglespiller i en unik situation, hvor vi håndterer store IT-løsninger, der kendetegnes af stabil drift. Det vil være en fordel, at du har arbejdet med IT-drift i flere år, herunder et solidt kendskab til ITIL.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Vil du spille en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund?

Du bliver del af et team på 12 engagerede og dygtige generalister, som hører under Delivery – én af i alt fem enheder i Digital Solutions, hvor vi er 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister. 

I Delivery tester, styrer og supporterer vi alle tænkelige typer af projekter. Det kan være som primus motor på interne projekter i ATP, som forretningens sparringspartner eller som tovholder i relationen til eksterne IT-leverandører. Vi har end-to-end leverancefokus og går forrest, både når det gælder valg af leveranceform og når det handler om at stille krav, teste eller sikre den gode overgang til driften.

Hos os får du en plads i IT-frontlinjen, hvor vi lægger vægt på kvalitet og en lyst til hele tiden at gøre det bedre.

Du vil opleve en hverdag, hvor der er gang i mange ting på samme tid – men vi vægter at holde humøret højt, selvom der til tider er rigtig travlt.

Vi har en sund balance mellem arbejde og fritid og bakker altid hinanden op, når det er nødvendigt. Samtidig er kompetenceudvikling af alle medarbejdere et væsentligt fokuspunkt.

=dig? Så send os en ansøgning

Send os dit CV og en kort motiveret ansøgning hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart senest 1. februar 2024 og gerne før. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.atp.dk/rekrutteringsforloeb-i-atp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Søren Pærregaard på 9389 9389 eller på spg@atp.dk.


#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Gem job

ATP
Publiceret: 21. november 2023

Arbejdssted

Location Hillerød