Savnes: Nyud­dan­ne­de net­værksta­len­ter


Drømmer du om at skabe gnidningsløse netværksoplevelser og få kablerne til at danse i takt? Og har du lyst til at starte din karriere hos Rigspolitiet og lære fra erfarne fagfolk? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger flere nyuddannede netværksteknikere til Sektionen for Netværk Services hos Rigspolitiet. Her får du muligheden for at starte din karriere ved at deltage i vedligeholdelsen af politiets IT-organisation ved at levere kvalitetsløsninger, der styrker politiets evne til at udføre deres opgaver effektivt.

Din nye hverdag

Som netværkstekniker hos Rigspolitiet vil du få mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger og lære fra dem. Du vil deltage i opgaver relateret til drift, vedligeholdelse og udvikling af Rigspolitiets netværk, som spiller en afgørende rolle i politiets arbejde.

Du kommer til at arbejde med alt fra forebyggelse, drift og vedligehold til deltagelse i forskellige projekter. Dine opgaver kan variere fra etablering og konfigurering af netværk til opsætning/nedtagning af udstyr og rådgivning om setup og arkitektur.

Du bliver en del af sektionen Netværk Services under Rigspolitiets Koncern IT, hvor du vil arbejde tæt sammen med erfarne kolleger i et læringsmiljø, der hjælper dig med at udvikle dine færdigheder.

Hvem er du?

Du er nyuddannet inden for it og har interesse for netværk, og måske har du et par års praktisk erfaring fra branchen. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men det er derimod din lyst og evne til at lære. Du behøver ikke have en masse erfaring, men vi forventer, at du har en stærk teknisk interesse og ønsket om at udvikle dig inden for it-netværk og -sikkerhed.

Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring inden for følgende områder:

  • Routere
  • Switche
  • Netværksovervågning
  • Certifikater

Det er derudover en fordel, hvis du har certificering på CCNA-niveau.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et job med gode muligheder for at bruge dine faglige og personlige kompetencer. Derudover har vi stort fokus på løbende kompetenceudvikling, så vi sammen kan sikre din videre faglige og personlige udvikling.

Du bliver en del af en stor organisation med et samfundsvigtigt formål, og det kan mærkes. Vi har en motiverende kultur og et godt kollegialt fællesskab.

Vi er seriøse omkring de opgaver vi løser, men samtidig er vi også en sektion og organisation præget af godt humør. I en travl hverdag finder vi tid til det sociale, og fra tid til anden går vi ud og bowler, får noget godt at spise og hygger os sammen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Jens Ribe på telefon 2384 9856. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk.

Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: 7. december 2023.

Gem job

Politi
Publiceret: 23. november 2023

Arbejdssted

Hvidovre