Android-udvikler til TV 2


Vil du arbejde på forkant af udviklingen og have tid til at kvalitetskode for +1 million brugere?

Har du også stor entusiasme omkring Android-platformen, og betyder kvalitetskode noget for dig, så har vi det helt rigtige job klar til dig. På TV 2 bliver du en nødvendig del af produktudviklingen på TV 2s apps med tilhørende mulighed for at sætte dit personlige mærke og se dit arbejde blive brugt af mere en million kunder over hele Danmark.

Teamet

Din nye arbejdsplads vil være fleksibel i forhold til arbejdssted. Du skal dog påregne i gennemsnit at være på TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense 3-5 gange om måneden. Her bliver du del af et agilt team på ca. 20 dygtige kollegaer. Det er et spændende team, hvilket vi heldigvis kan se dokumenteret i vores meget høje scorer i de løbende målinger af arbejdsglæde og -tilfredshed.

Rollen

Dit nye job handler om at udvikle features og vedligeholde TV 2s apps på Android-platformen til både telefon og tablets. Det gør du som en del af et spændende, agilt team, hvor humøret er lige så højt som motivationen til at levere markedets bedste løsninger. Hos os er nøgleordet kvalitet, og vi afsætter derfor løbende tid til refaktorering af kodebasen.

Du er med i alle dele af udviklingsprocessen, fra produkt-roadmaps og brugerrejser via design og kode til implementering og opfølgning på brugerfeedback. Hver dag har du tæt dialog med andre faggrupper. Det er når vi lægger al vores samlede viden sammen, at vi kan skabe de bedst mulige brugeroplevelser – robuste og bygget på fleksibel og modulær arkitektur.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Være engageret teammedlem i dit agile team, der arbejder med 14 dages sprints
  • Bidrage til at bygge bro fra en løs ide til feature i en app og herunder nytænke det bestående
  • Skrive kode i Kotlin og Jetpack Compose – det altafgørende omdrejningspunkt i jobbet

Din profil

Vi leder efter dig, hvis tre yndlings t-shirts alle har Android-logoet som hovedmotiv. Det er derfor også helt selvfølgeligt for dig at være på forkant ift. nye muligheder, og du har viljen til at stille spørgsmålstegn ved det eksisterende setup på en konstruktiv måde, hvor du lytter til og anerkender andres argumenter.

Det er også vigtigt, at du tager ansvar for at få dine egne opgaver i mål samtidig med, at du indgår i teamet og generelt samarbejder bredt. Derudover kan du sætte kryds ved nedenstående:

  • Erfaring med native Android-udvikling baseret på Kotlin
  • Motivation for at udvikle dine evner inden for håndtering af tekst, billeder og videoindhold i native sammenhæng
  • Gode engelskkundskaber – al kommunikation i dagligdagen foregår på engelsk

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025.

Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence.

Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Søg stillingen

Du sender din ansøgning med CV via ansøgningslinket "Ansøg" herunder. Vi holder løbende samtaler og lukker processen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job

TV2
Publiceret: 28. december 2023

Arbejdssted

Odense eller København