Senior Software Engineer – In­te­gra­tio­ner


Kan du bringe os til næste best practise-niveau inden for systemintegrationer?

Har du erfaring og motivation til at indtage rollen som primær integrationsspecialist, der både sætter retning, udvikler hands-on og vejleder andre? Hvis ja, har du nu chancen for at få en nøglerolle med kæmpe impact ift. Corporate Functions fremtidige systemlandskab i Danmarks mest populære mediehus. Din indsats har blandt andet direkte betydning for samtlige ca. 1.500 kolleger nu og fremover.

Ud over klart overgennemsnitlig indflydelse kan du se frem til blive del af en virksomhed, der er en virkelig god arbejdsplads med masser af socialt sammenhold, trivsel og arbejdsglæde.

Selvstændigt ansvar fra design over udvikling og test til implementering og vedligehold

Dit specifikke fokus bliver at udvikle og vedligeholde sikre, stabile og effektive integrationer mellem vores HR-system og det omkringliggende applikationslandskab. Det omfatter bl.a. Dynamics ERP som det vigtigste med vores vagtplanlægningssystem og en række mindre systemer som supplement.

Som overligger for dit arbejde skal du være drivende kraft i at bringe os til næste niveau på integrationsområdet i Corporate Functions, da vi nu in-sourcer udvalgte funktioner inkl. din rolle. Det kræver både nysgerrighed og evnen til at holde dig på forkant. Du skal på den vis levere input til best practises og sikre, at de bliver en integreret del af opgaveløsningen på tværs af al udvikling, vedligehold og optimering.

Dine primære opgaver bliver at:

 • identificere behov via dialog med brugerne – kolleger i HR, Finance, m.fl.
 • designe nye integrationer med et blik for den overordnede arkitektur
 • udvikle nye løsninger – omdrejningspunktet i jobbet
 • teste og idriftsætte
 • dokumentere dine løsninger og dermed understøtte best practise

5+ års erfaring fra en lignende rolle med fokus på systemintegration

Som primær og eneste dedikerede integrationsspecialist skal du kunne sætte ting i gang og få dem i mål på egen hånd. Du går således på arbejde for at skabe resultater og har den innovative kraft til at levere langtidsholdbar kvalitetskode med styr på detaljerne. Som del af det bruger du dit gode overblik og din strukturerede arbejdsform.

Da du kommer ind i en relativt kompleks organisation, skal du samtidig trives med selv at identificere og opsøge kolleger, der kan give dig de svar, du mangler. I den sammenhæng skal du kunne tale et sprog, der giver mening for folk uden din egen faglige ekspertise. Derudover kan du sætte kryds ved:

 • en IT-orienteret uddannelse på min. bachelorniveau
 • 5+ års erfaring fra en lignende rolle med fokus på systemintegration

Solid erfaring med:

 • C#, .NET core, .Net Framework, SQL
 • Udvikling af API-integrationer – REST, SOAP og OData
 • Teknisk dokumentation – både at læse og skrive

Erfaring med:

 • XML, JMS, BPEL og SFTP

Business Services – dit nye team

Din nye arbejdsplads er TV2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense, hvor stor fleksibilitet er en del af hverdagen. Her får du 8 gode kolleger, der bl.a. tæller projektledere, systemejere og konfigurerings-specialister. Chefen kommer oven i som bonus. Det vigtigste er imidlertid, at du kan se frem til at blive del af et virkelig godt team, hvor alle vil hinanden. Der er derfor de bedste muligheder for sparring, videndeling og selvfølgelig at have det sjovt sammen.

TV 2 som teknologiarbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence.Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og Data Scientists.

Ansøgning

Du søger jobbet via knappen "Ansøg". Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet det rigtige match. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Hos TV 2 har vi fokus på ligestilling, inklusion og mangfoldighed. For at minimere risikoen for bias i rekrutteringsprocessen, opfordrer vi derfor til, at du undlader personfølsomme oplysninger i dit ansøgningsmateriale (i dokumenter, cv og ansøgning). Disse oplysninger inkluderer bl.a. navn, køn, alder, etnicitet og evt. mailadresse. Når du udfylder selve ansøgningsformularen, indtaster du disse oplysninger som normalt – vores systemer anonymiserer dem, men vi kan stadig kontakte dig ifm. rekrutteringsprocessen.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Gem job

TV2
Publiceret: 30. december 2023

Arbejdssted

Odense