Cloud Platform Engineer til TV 2


Har du interesse for at skabe en moderne og skalerbar cloud-platform til TV 2s dygtige udviklere?

Hvis svaret er ja, så har du en spændende mulighed for at blive en central del af vores platform-team, der er på en mission om at bygge en moderne cloud-platform, og bidrage til at forme fremtiden for TV 2s digitale udvikling. Du vil blive mødt med tillid til dig og dine evner, og får mulighed for at folde dine evner ud i en teknologisk organisation i vækst.

Teamet

Du bliver en del af et team, der har ansvaret for at bygge og vedligeholde en ny cloud-platform med de rette abstraktioner, der gør det nemt for vores udviklere at køre og overvåge deres applikationer, og dermed sikre brugerne af TV 2s digitale produkter en god og stabil oplevelse. Teamet har stort fokus på at levere en sikker, stabil og skalerbar løsning, der er baseret på en blanding af open-source værktøjer samt udvalgte managed enterprise løsninger. Denne kombination giver os en solid løsning med stor fleksibilitet.

Teamets primære ansvarsområder er bl.a. at:

  • Designe, implementere, og løbende forbedre vores AWS EKS-baserede cloud-platform
  • Sikre stabilitet, skalerbarhed, sikkerhed og kosteffektivitet ved at definere og implementere best practices på vores delte cloud-platform
  • Assistere udviklingsteams med migrering til cloud-platformen samt sikre, at vi understøtter brugernes behov
  • Have fokus på drift af platformen ved at undersøge og implementere en cattle-tilgang til cluster-provisionering
  • Forbedre, standardisere og dokumentere måden hvorpå vi arbejder med software i et cloud-native AWS-miljø

Rollen

Som Cloud Platform Engineer kommer du til at spille en central rolle i udformningen og implementeringen af langsigtede og robuste cloud-løsninger hos TV 2, der vil danne fundament for alle vores udviklingsteams. I rollen vil du blive en del af et arbejdsmiljø, der lægger vægt på åbenhed, fleksibilitet og muligheden for at arbejde hjemmefra. I dette inspirerende miljø bliver du en del af et dygtigt team, hvis mål er at skabe et solidt fundament for vores fremtidige brug af cloud hos TV 2.

Vi udvider løbende vores team, og din rolle bliver vigtig for at fremme en kultur og praksis, der optimerer samarbejdet mellem udviklings- og driftsteams, med det formål at skabe en mere agil og pålidelig proces for softwarelevering. Din spændende nye arbejdsplads bliver på TV 2s hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en baggrund indenfor software engineering, datalogi eller lignende. Dette er dog ikke et krav. Da du vil levere løsninger til mange dygtige udviklere, er det en forventning, at du har en faglig gennemslagskraft og god teknologisk forståelse for cloud infrastruktur, automatisering og monitorering. Din samarbejdsstil kendetegnes ved faglig nysgerrighed og dialog.

Vi leder efter en profil, der har erfaring med flere af følgende:

  • Programmering i f.eks. Java, Python, Golang e.l. og udvikling af software til cloud-native miljøer
  • Kubernetes og GitOps (ArgoCD)
  • Optimere ydeevne og skalerbarhed af software i Kubernetes
  • AWS (eller andre cloud-miljøer) og Infrastructure-as-code (Terraform)
  • Overvågning af software i Kubernetes samt evnen til at formidle viden og best practices herom

Om TV 2 som arbejdsplads

I TV 2s teknologiske område arbejder mere end 350 medarbejdere dedikeret med at understøtte og realisere den koncernstrategiske målsætning om 1,3 millioner Play-abonnenter i 2025. Målsætningen, der udspringer af 2025-strategien 'TV 2 Play til alle', forudsætter et solidt teknologisk fundament, der gør det muligt for TV 2 også i fremtiden at levere dansk kvalitetsindhold og public service, som danskerne har let adgang til og interesse i at samles om.

TV 2 investerer derfor i disse år massivt i udviklingen og driften af hele den teknologiske værdikæde fra medieteknologi og tv-produktion til digital produktudvikling. Alt sammen med det formål at sikre, at vi imødekommer danskernes behov og forventninger i et omskifteligt marked med stigende, international konkurrence. Teknologiorganisationen er placeret i både Odense og København, og vi beskæftiger blandt andre Software Engineers, UX-designere, Product Managers, Solution Architects, produktionsspecialister og dataanalytikere.

Søg stillingen

Er du den kollega, vi har ventet på? Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via formularen nedenfor. Vi holder løbende samtaler, og venter gerne på den rette kandidat. Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om stillingen, vores team og TV 2, så kontakt os gerne på LinkedIn.

Hvis denne stilling ikke matcher dig, men du gerne vil være en del af TV 2. Så opret dig gerne i TV 2 TECH- Kandidatbank lige her. Vi ser frem til at høre fra dig!


Hos TV 2 har vi fokus på ligestilling, inklusion og mangfoldighed. For at minimere risikoen for bias i rekrutteringsprocessen, opfordrer vi derfor til, at du undlader personfølsomme oplysninger i dit ansøgningsmateriale (i dokumenter, cv og ansøgning). Disse oplysninger inkluderer bl.a. navn, køn, alder, etnicitet og evt. mailadresse. Når du udfylder selve ansøgningsformularen, indtaster du disse oplysninger som normalt – vores systemer anonymiserer dem, men vi kan stadig kontakte dig ifm. rekrutteringsprocessen.

Gem job

TV2
Publiceret: 30. december 2023

Arbejdssted

Odense