Taler du flydende Citrix?


Vil du være med til at understøtte de afgørende it-løsninger i Rigspolitiets Koncern IT? Og er du ekspert, når det kommer til Citrix-miljøer? Så er det dig, vi leder efter.

Vi mangler en skarp Citrix-specialist, der har lyst til at arbejde med understøttelsen af forretningskritiske operative it-løsninger. I denne stilling får du mulighed for at arbejde med implementering, drift og vedligehold af vores Citrix-miljøer og sikre, at vores betjente får hurtig og sikker adgang til vores it-systemer.

Drift og fagligt ansvar

Som Citrix-specialist hos Rigspolitiets Koncern IT vil du sammen med teamet få ansvar for at implementere, drifte og vedligeholde Citrix-software på politiets servere og klienter. Du får en vigtig rolle og et stort ansvar for at sikre stabil drift, god ydeevne samt vedligehold og implementering af højteknologiske løsninger af forskellig karakter for enhederne i Rigspolitiet.

Du kommer til at blive en del af et mindre Citrix-team, der er forankret i sektionen Digital Arbejdsplads. Din hverdag byder på store som små opgaver og udfordringer, og opgaverne spænder over alt fra tekniske nørderier til konkrete fejlsøgninger og udbedringer ved nedbrud. Der er derudover løbende mange projekter i Koncern IT, hvor du som faglig ekspert bidrager med viden og fungerer som udøvende.

Sektionen Digital Arbejdsplads består af ca. 20 medarbejdere og hører under Center for Infrastruktur. Vi tilbyder et udfordrende arbejde i en travl, dynamisk og faglig stærk it-organisation. Vi har et uformelt miljø og vægter humor på arbejdspladsen meget højt.

Vores nye kollega

Du har en relevant it-uddannelse og/eller erfaring fra en lignende funktion. Du har erfaring med Citrix og er måske certificeret. Det er en fordel, hvis du før har arbejdet med drift af Citrix i en større organisation og forståelse for understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur.
Du har et løsningsorienteret mindset og tager ejerskab over og ansvar for dine opgaver. Du arbejder systematisk og struktureret, og så har du gode tværfaglige samarbejdsevner.

Derudover har du kendskab til eller erfaring med flere af følgende:

  • At arbejde i sikrede miljøer
  • Server- og arbejdspladsvisualisering
  • Life cycle management af software og infrastruktur
  • ITIL
  • Powershell
  • Windows serverdrift
  • VMware

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Janne Hansen på Tlf. 30479539. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi afholder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist: 2. januar 2024.


I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk

Gem job

Politi
Publiceret: 1. december 2023

Arbejdssted

Hvidovre