Me­d­ar­bej­der til digital for­mid­ling (tids­be­græn­set an­sæt­tel­se)


Som vores nye kollega indenfor digital formidling bliver du en del af kontoret Product Management EUTK, der blandt meget andet, driver Onboarding Management (OM). OM-teamet beskæftiger sig blandt andet bredt med digital formidling og implementering i relation til det nye Toldkodeks (EUTK), som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er med til at udvikle og implementere for Toldstyrelsen. I øjeblikket forbereder vi os til at kunne håndtere de sidste releases frem mod 2025. Og netop fordi vi er ved at være færdige med at udvikle de nye Toldsystemer, er denne stillingen tidsbegrænset ansættelse til 31-12 2024.

Idet OM-teamet er overgået til digitale undervisningsmaterialer (vejledningsvideoer, navigationsvideoer og skriftlige vejledninger) har vi brug for en mediemedarbejder som kan styre og producere video- og lydprodukter i samarbejde med resten af teamet.

For at kunne udføre vores opgaver, samarbejder vi med en række dygtige kollegaer fra andre områder i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og ikke mindst fra Toldstyrelsen og andre styrelser under skatteministeriet

Samarbejde og udvikling af undervisningsmaterialer

Som udvikler af digitale læringsmaterialer, arbejder du tæt sammen med andre medlemmer af onboarding teamet. Du har et særligt fokus på digital formidling. Du har sammen med dit team et medansvar for at skabe dialog og koordinering med det øvrige implementeringsprogram, særligt de teams med ansvar for systemudvikling.

Derudover skal du:

 • Deltage i udvikling OM’s digitale læringsportefølje
 • Deltage i tilrettelæggelse af den digitale produktion
 • Udarbejde og bistå til afvikling af workshops indenfor video - og lydproduktion
 • Være vores video- og lyd ”go-to person”, der rådgiver OM-teamet vedrørende produktion af video og lyd

Nysgerrig, struktureret og løsningsorienteret

Vi forstiller os, at du kan dokumentere dit know-how i forhold til video og lydproduktion på højt niveau. Vi forventer, at du har dyb erfaring med digital formidling og har lyst til at videregive din viden. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at samarbejde i en it-organisation, hvor tingene kan gå stærkt, samt at du har lyst til at arbejde i en organisation, som arbejder efter en agil metode og indenfor rammeværket SAFe.

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt at du:

 • Brænder for at udvikle læringsmaterialer inden for digital kommunikation
 • Kan skabe visuelt lækre produkter
 • Evner at omsætte komplicerede informationer, processer og strategier til klart og forståeligt sprog
 • Er nysgerrig overfor det, du ikke forstår, og har en veludviklet sans for at bygge broer på tværs af fagligheder og ansvarsområder
 • Formår at håndtere mange interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter med hinanden
 • Er en passioneret formidler både intern og ekstern
 • Er god til at deltage i at planlægge, prioritere og realisere teamets leverancer også under et til tider stort arbejds- og tidspres

Vi arbejder agilt og du må forvente løbende ændringer, som påvirker dit arbejde, ligesom du må forvente at bliver involveret i andre arbejdsopgaver i programmet.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send dit CV med en motivation for jobbet samt eksamenspapirer via linket ”Ansøg” senest d. 15. december. Samtaler afholdes løbende.

Ansættelsen er tidsbegrænset til d. 31.12.2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Tommy Christen Larsen på telefon: 72377017.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 4. december 2023

Arbejdssted

Frederiksberg