IT-pro­jekt­le­der til Danmarks bedste DevOps-kontor


Vil du være med til udvikle den digitale understøttelse af fremtidens skattevæsen? Har du erfaring med projektledelse af infrastrukturprojekter? Og vil du bidrage til at vi sammen når ambitiøse mål for skattevæsnets fælles DevOps-platforme? Så er du måske vores nye kollega.

Vores Kontor

DevOps-kontoret er en del af Arkitektur & Teknologi i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST). Vi har ansvaret for at understøtte UFSTs projekter med DevOps services og værktøjer til både udvikling og drift, fx build & deployment pipelines, containerplatform og monitoreringsløsninger. Dine kolleger i DevOps-kontoret er bl.a. teknologispecialister, arkitekter, product owners og scrum masters.

DevOps-kontoret består af 45 erfarne medarbejdere, der bl.a. arbejder med self-service Continuous Delivery pipelines, lognings- og monitoreringsløsninger, containerorkestreringsplatform, samt yder hjælp og rådgivning ift. DevOps best practices og værktøjer. Alt sammen for at understøtte UFSTs udviklingsprojekter med sikre, effektive og stabile udvikling- og driftsmiljøer.

Projektledelse af infrastruktur og tekniske projekter – din opgave

Din opgave bliver koordinering, projektledelse og del-projektledelse på en række opgaver, der går på tværs af kontorets teams eller skal koordineres tæt med andre projekter i UFST. Projekterne vil involvere infrastruktur eller udvikling, og kan fx være tekniske migreringer, opgraderinger og løft af SLA-niveauer på kontorets produkter.

Du vil indgå i et tæt samspil med kontorets product manager, product owners, arkitekter og teknologispecialister og være en væsentlig bidragyder til implementering af opgaverne i kontorets leverance-roadmaps.

Du vil desuden få mulighed for at bidrage til materiale i forbindelse med udbud samt nedbrydning, og detaljering af kontorets fremtidige opgaver.

Analytisk tilgang og god til at netværke

Du er i stand til at facilitere effektiv og hurtig opgaveløsning, samt at kunne skære igennem og være tydelig, når det er nødvendigt. Du optræder samarbejdsorienteret og kigger løsningsorienteret på de udfordringer, som du som projektleder møder i en driftsorganisation, hvor det ofte er nødvendigt at se på, hvad der pragmatisk er muligt.

Hvis du er typen, som godt kan lide at havde en stor kontaktflade, så vil opgaverne give dig mulighed for at arbejde med en bred kontaktflade på tværs af en stor organisation.

Vi lægger vægt på at du:

  • har erfaring med at lede og koordinere projekter og opgaver på tværs af en stor organisation
  • har erfaring med IT-infrastruktur
  • har gode kommunikative evner og er god til at involvere dine mange interessenter
  • trives med opgaver, der veksler mellem udvikling og løbende drift
  • Taler og skriver dansk uden problemer og du kan læse og forstå engelsk

Erfaring med DevOps-praktikker og værktøjsunderstøttelse er et plus

Det vi tilbyder

Du kan se frem til varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der er gode muligheder for læring og kompetenceudvikling. Vi har god balance mellem fritid. Vi har det sjovt når vi går på arbejde og har fokus på den sunde travlhed, med en velfungerende personaleforening, et spændende udvalg af klubber og aktiviteter og sociale arrangementer, udover de events vi selv arrangerer i DevOps-kontoret.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Ansøg” senest den 7. januar 2024. Spørgsmål besvares gerne af Ziggy Gudnason på ziggy@ufst.dk eller mobil 72373854.

Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil blive afholdt 1. samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 6. december 2023

Arbejdssted

Frederiksberg