Stu­den­ter­med­hjæl­per til In­tel­li­gent Process Au­to­ma­tion


Vil du kickstarte din karriere inden for digitalisering, automatisering og procesoptimering? Og vil du prøve kræfter med implementering af nye teknologier såsom Robotic Process Automation (RPA) og Robotic Desktop Automation (RDA)? Så er du muligvis den studentermedhjælper, vi søger i sektionen Intelligent Process Automation.

Brænder du for forretningsudvikling gennem ny teknologi?

I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer og processer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Vi er lige nu på udkig efter en studentermedhjælper i sektionen Intelligent Process Automation (IPA), hvor vi siden 2015 har arbejdet med Robotic Process Automation (RPA) for at levere omkostningseffektiv sagsbehandling og kundeservice af høj kvalitet.

Vi har allerede automatiseret mere end 400.000 timers arbejde, men vi har ambitioner om endnu flere. Vi er netop nu i gang med at uddanne udvalgte medarbejdere fra hele ATP til at udvikle deres egne robotter med Robotic Desktop Automation (RDA), så de kan automatisere deres egne rutineopgaver.

Og her kommer du ind i billedet. Du skal nemlig være med til at udbrede vores arbejde med RDA og Citizen Development på tværs af hele organisationen.

Helt konkret betyder det, at du vil komme til at:

  • koordinere og arrangere robotudviklingskurser i Power Automate Desktop for citizen developers i hele ATP
  • deltage i møder om RDA og RPA med forretningen
  • have mulighed for at præge, hvordan RDA skaleres på tværs af ATP
  • udarbejde procesbeskrivelser (PDD’er) i forbindelse med udvikling af RPA-robotter.
  • supporterer med ad hoc-arbejdsopgaver i IPA-teamet

Vi sørger for, at du bliver lært godt op, så du kan arbejde med egne, selvstændige opgaver. Du får ansvar, men skal ikke sidde alene, da du bliver del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen, løbende sparrer med og gør hinanden bedre.

Er du vores nye talent?

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse i spændingsfeltet mellem forretning og IT, eller inden for forretning og med en stærk interesse for IT.

Vi søger en nysgerrig og ambitiøs studerende, som brænder for at udforske grænserne for, hvad teknologier som RPA og RDA kan opnå. Vi lægger høj vægt på gå-på-mod, interesse for nyeste teknologier og et ønske om at forbedre organisationen og samfundet ved brug af nye teknologier. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Power Automate og/eller RPA, men ikke et krav.

På det personlige plan er du ansvarlig, proaktiv, struktureret og kvalitetsbevidst, hvilket er centralt, da du vil indgå som en vigtig del af teamet.

En typisk dag kunne f.eks. se således ud:

Du starter med at deltage på Daily, et møde hvor du tjekker ind med dine erfarne kolleger og sparrer om innovative løsninger, der former fremtidens ATP. Derefter har du et møde med en kollega fra Boligstøtte, som er nysgerrig på at høre om RDA. Du bidrager til forberedelserne til det kommende RDA-kursus, hvor du sender en engagerende mail til deltagerne med praktiske informationer. Efter en hyggelig frokost med teamet, optager du en arbejdsproces på video i et møde med Pension. Dagen afsluttes med at lave en procesbeskrivelse med skærmbilleder fra videoen, som hjælper teamets RPA-udviklere med at automatisere processen.

Vil du arbejde med ny teknologi til gavn for samfundet?

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi forvalter en formue på 680 mia. kr. og investerer bl.a. i obligationer, aktier, fast ejendom og infrastruktur for at sikre de højest mulige pensionsudbetalinger til vores medlemmer.

Som studentermedhjælper i sektionen Intelligent Process Automation bliver du mere specifikt en del af enheden Data i Digital Solutions. Her handler det ikke bare om at arbejde med data, men om at få data til at arbejde for os. Så vi som samfund får mest mulig værdi ud af de data, vi som Danmarks største databank har til rådighed.

Til daglig bliver du en del af et team bestående af fire udviklere, to forretningsanalytikere og én leder. Du vil få et tæt samarbejde med de to forretningsanalytikere, hvis hovedopgave er at skalere RPA og RDA på tværs af ATP, afdække potentialet for automatisering på tværs af de forskellige forretningsområder og samarbejde med udviklerne i implementering af løsningerne.

Vi tilbyder et job i et dynamisk og energisk miljø præget af høj faglighed. Vores team er dedikeret til kontinuerlig læring og innovation, hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder både inden for forretningsudvikling, teknologi og personligt. Vi er ambitiøse, men holder af en uformel stemning.

Sektionen holder til i Hillerød, hvor du skal kunne arbejde i 15-20 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible med dine arbejdstider, så de hænger sammen med dit studie, eksamener m.v.

Vi glæder os til at få dig med om bord.

=dig? Så send os en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt og senest mandag den 8. januar. Vi holder samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt herefter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mie Holmbo Hansen på tlf. 2895 1624 eller mail mehs@atp.dk.

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

Gem job