In­nova­tions­kon­su­lent til at spotte nye mu­lig­he­der og omsætte dem til konkrete ini­ti­a­ti­ver og bedre bru­gero­p­le­vel­ser


Kan du spotte nye digitale muligheder og tage teten på at omsætte dem til konkrete initiativer? Kan du navigere ubesværet blandt mange forskellige typer aktører? Og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau? Så er du den innovationskonsulent, vi søger.

Vil du være med til at designe fremtidens løsninger?

I ATP’s innovationsenhed skaber vi bedre og mere effektive processer og brugeroplevelser ved hjælp af bl.a. teknologi og digitalisering. Vi fokuserer på at etablere rum for problemafdækning, idéudvikling og eksperimentering, hvor vi bringer tværfaglige teams sammen og opbygger en kultur omkring brugermindset og anvendelse af teknologi. Det gør vi indenfor ATP’s mange borger- og erhvervsrettede ydelser, f.eks. Boligstøtte, Barsel, Feriepenge, Arbejdsmarkedets Erhvervssikring m.fl.

Og lige nu søger vi en innovationskonsulent.

Det er dig, der vil inkubere initiativer fra opdagelse til idé og proof of concept og til pilot i et miljø, hvor prioriteter og opgaver kan ændre sig over tid. Det er derfor vigtigt, at du kan bevare et struktureret overblik og lave gode præsentationer, der tydeligt kommunikerer på tværs af interessenter. Og så har du en naturlig lyst til at skabe forståelse for forretningsmæssige udfordringer og begrænsninger, så du bedre kan rådgive.

Du har evner og interesse for facilitering og styring af både digitale og kundecentrerede innovationsinitiativer, idéprocesser og workshops med forretningsenheder og andre samarbejdspartnere, borgere og interne teams.

Og så har du passion for at udforske og opsamle viden om digitale servicerejser, og hvordan nye og eksisterende teknologimuligheder kan understøtte den digitale servicerejse.

Er din design- og innovationsværktøjskasse godt pakket?

Du har en stærk passion for designmetoder og gerne erfaring med design- og innovationsværktøjskassen. Du har mod på facilitering af designprocesser, og så håber vi, du kan se dig selv:

  • udarbejde mindre prototyper/mock ups, fx i UX-pin/Figma eller andre prototype-værktøjer
  • designe digitale flows
  • producere mindre grafiske produktioner, fx ved brug af Adobe Creative suite-pakken, PowerPoint el.lign.
  • planlægge og facilitere workshops både fysiske og virtuelle, måske ved brug af digitale samarbejdsværktøjer som Miro
  • afholde interviews og bearbejde kvalitative data
  • arbejde med digitale løsninger - og lyst til at bringe digitalisering og teknologi ind i innovationsprojekter
  • skabe den gode proces.

Men det er også vigtigt for os, hvis du kan genkende dig selv i følgende:

  • Du brænder for at skabe bæredygtige løsninger for brugere og organisation og stræber efter at gøre en forskel.
  • Du interesserer dig for at spotte nye muligheder og tager teten på at omsætte dem til konkrete, eksperimenterende initiativer.
  • Du kan navigere blandt mange forskellige typer aktører og skaber langvarige relationer og samarbejder.

Vil du være en del af et højt fagligt miljø med høj grinefaktor?

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt har vi kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have udbetalt feriepenge.

Du bliver en del af teamet Design Thinking & Innovation i CEO-Office, hvor du vil indgå i et godt team og fagligt miljø. I teamet kan du sparre og udvikle med dine kolleger og bidrage med din erfaring, nysgerrighed og viden til nye eksperimenter og indsatser. Vi er ambitiøse og nørdede omkring designfeltets mange facetter og muligheder, og vi er visionære med vores indsatser - vi har et højt fagligt miljø og også høj grinefaktor.

Vi arbejder aldrig alene, så du vil indgå i projekter og opgaver sammen med kolleger fra CEO-Office og den øvrige organisation, ligesom enhedens projekter også kan omfatte samarbejde med øvrige private virksomheder eller offentlige myndigheder.

Du kommer primært til at arbejde på vores kontor i Hillerød, men du skal forvente enkelte rejsedage til ATP’s øvrige lokationer i Danmark.

Hvis du er nyuddannet, kan du blive en del af vores graduateforløb i løbet af dit første år hos os. Du kan læse mere om forløbet her.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte – og det har vi.

=dig? Så send os dit CV

Vi er nysgerrige på dig som person, din motivation, din erfaring og dine interesser og glæder os til at læse en kort motiveret ansøgning og CV fra dig senest tirsdag den 2. januar 2024.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen og indkalder løbende til samtaler.

Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head af Innovation Marie Due på tlf. 2139 2210 eller mail mdue@atp.dk.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid

Gem job