IT-supporter


Acrelec søger en IT-supporter til at indgå i vores dynamiske organisation. Du vil fra vores kontor i Rødovre yde support til vores kunder via vores helpdesk med alt fra software og hardware til PC, netværk og servere. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Ved at tage ansvar og ejerskab samt yde god service har vi gennem flere år opbygget stærke relationer til vores kunder. Dette skal du være med til at fortsætte og forstærke. Du får dermed en bred kontaktflade og vil indgå i et team af professionelle, kompetente og engagerede kollegaer.

Ansvarsområder

  • Daglig telefonsupport på alt hardware og software til alle vores kundesegmenter
  • I stand til proaktivt at tage ejerskab samt udføre pålagte opgaver effektivt
  • Ansvarlig for opfølgning og afslutning af alle supportopgaver inden for given SLA
  • Arbejde på tværs af organisationen, kommunikere og agere professionelt både på arbejdspladsen og over for vores kunder
  • Opretholde et godt kendskab til eksisterende og fremtidige software- og hardwareprodukter
  • I stand til at skabe effektiv dokumentation samt vidensdeling på tværs af organisationen
  • Udføre lettere træning til kunder på deres systemer og enheder om nødvendigt

Din profil

Du er udpræget serviceminded, åben og imødekommende over for såvel kollegaer som brugere, og du tager ansvar og involverer dig i både eksisterende og nye opgaver. Du har stærke kommunikative kompetencer, såvel mundtligt som skriftligt, og kan kommunikere med alle uanset tekniske niveauer, både internt og eksternt. Dette er både på dansk og engelsk. Det skader ikke, hvis du er uddannet IT-supporter, IT-datatekniker eller har anden relevant IT-uddannelse, suppleret med mindst et par års erfaring fra lignende job – men det er intet krav.

Dine analytiske kompetencer gør det muligt for dig hurtigt og kvalificeret at vurdere såvel indhold som omfang af de opgaver, som du varetager, ligesom du har et godt overblik og struktureret sikrer, at enhver opgave bliver løst kvalificeret og med høj brugertilfredshed. Med løbende fokus på optimering og effektivisering af forretningsprocesser, er du proaktiv og kan konstruktivt udfordre dine kollegaer. Samtidig er du en udpræget holdspiller, der trives og motiveres af at arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du skal synes, det er givende at opbygge gode kunderelationer og være aktivt opsøgende i dit arbejde. Du er fleksibel og kan holde hovedet koldt i stressede perioder med mange bolde i luften.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team med en uformel omgangstone.

Samarbejdsformen er baseret på fleksibilitet, tillid og frihed under ansvar. Vi hjælper hinanden, deler erfaringer og arbejder hver dag på at finde de bedste og mest relevante løsninger for forretningen og vores kunder. Lønnen består af en fast gage, der fastsættes i forhold til erfaring og kompetence.

Derudover tilbyder vi en attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring samt frokostordning.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning via knappen ”Ansøg”.

Ved spørgsmål angående stillingen, kontakt teamleder Erik Ankerstjerne på telefon 88 80 77 33 eller Operations Manager Fredrik Andersen på telefon 40 98 12 67.

Gem job