Senior Delivery Manager

Vil du være en del af et team, som spiller en central rolle i forhold til at sikre stabil drift og tilfredse kunder? Synes du, at tværgående koordinering med kunder samt interne og eksterne leverandører og partnere er spændende, og har du lyst til at arbejde i en dynamisk driftsorganisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye Senior Delivery Manager.

Som Delivery Manager får du ansvaret for IT-serviceleverancen til en strategisk kunder inden for den offentlige sektor. I samarbejde med kollegaer, kunder og leverandører skal du være med til at sikre en sikker og stabil drift og fremdrift i leverancerne til vores slutkunder.

Om teamet

Du bliver en del af et engageret Delivery Management team, hvor I har daglig sparring omkring leverancerne til kunden. Vi er med til at sikre, at KMD leverer stabil drift i dagligdagen til vores kunde, foruden at understøtte vores kunders behov for drift, infrastruktur og udvikling.

Teamet samarbejder på tværs af KMDs lokationer og fungerer som et solidt fundament under Digital Transformation Services, der leverer services og løsninger til offentlige myndigheder og private virksomheder i Danmark og udlandet.

Om jobbet

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

  • Prioritering, og koordinering af Incidents, Service Requests, Problems og Change Requests.
  • Change management og capacity management for at understøtte stabil drift ho
  • Opfølgning på sager i ITSM-systemet på vegne af alle parter for derigennem at sikre, at de involverede parter leverer i henhold til aftalte processer og servicemål.
  • Hyppig kundekontakt, koordinering af opgaver og rapportering.
  • Planlægning og afholdelse af løbende statusmøder med kunderne.
  • Løsning af tekniske problemstillinger hvor muligt.
  • Projektledelse af mindre projekter.
  • I et vist omfang udarbejdelse af løsningsbeskrivelser, herunder scope, booking af ressourcer og kundegodkendelser.
  • Opfølgning med underleverandører til KMD.
  • Deltagelse i løbende procesoptimering i afdelingen – for kunder og underleverandører.

Den primære kunde er beliggende centralt på Sjælland og lejlighedsvis tilstedeværelse på kundelokationen er en naturlig del af jobbet i forbindelse med statusmøder, indsatser m.v. Da der arbejdes på tværs af lokationer, vil der være afdelingsmøder i Aalborg og Ballerup. Du skal kunne trives i et geografisk spredt setup, hvor man ikke nødvendigvis hver dag kan møde team-medlemmerne ved kaffemaskinen.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, samt er ambitiøs og har et ønske, om at udvikle dig i en større it-driftsorganisation. Praktisk erfaring med ITIL, Service Management og gerne SIAM er en forudsætning.

Du har en generel og bred forståelse af IT-infrastruktur, som gør dig i stand til at tale teknik med både kunder og teknikere, men du besidder ikke nødvendigvis dyb teknisk indsigt. I tillæg har du en solid praktisk erfaring med koordinering af it-relaterede opgaver og mindre it-projekter. Du er forretningsorienteret og motiveres af, at få tingene til at hænge sammen på tværs.

I rollen skal du sikre kundefokus og samarbejde på tværs af de involverede organisationer, og derfor er det vigtigt at du har et stort engagement, en struktureret tilgang, samt gode kommunikations- og samarbejdsevner på både dansk og engelsk og forstår at udnytte dette til at bygge stærke relationer med diverse interessenter i en leverance - uanset position og rolle. Du er disciplineret og lader ikke noget falde mellem to stole, samt evner at holde mange sager i bevægelse på samme tid.

Lyder det interessant?

Hvis du har spørgsmål til rollen, er du velkommen til at række ud til Helle Sophie Bøje Houlberg på +45 50502329.

Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning!

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S

Arbejdssted

Ballerup eller Aalborg

Important dates

Published:
14 January 2024
Application deadline:
As soon as possible