Frontend Developer

Vil du være med til at gøre en forskel i det Digitale Danmark og få medindflydelse på tjenester, der udbydes indenfor børn og ungeområdet til den offentlige såvel som private sektor? Hvis det lyder interessant, så brug et par minutter på dette opslag – det kan være dig vi søger.

Udvikler med indflydelse

UVdata søger en udvikler til at hjælpe vores team i Aalborg med at videreudvikle fremtidens løsninger indenfor børn og ungeområdet. Hos os bliver du en del af en kultur, hvor du vil få stor indflydelse på, hvordan de enkelte opgaver skal løses. Du bliver en del af et team, hvor fokus er på hurtigt at levere værdi til vores kunder, slutbrugere samt borgere, og hvor læring og eksperimentering har en naturlig plads i hverdagen.

Hvem er du?

Du har arbejdet med webudvikling før, enten som frontend- eller fullstack-udvikler. Du har helst kendskab til OO-programmering og har indgående erfaring med webudvikling, herunder Typescript, JavaScript, HTML5 og CSS. Du har lyst til at videreudvikle betydningsfulde projekter. Du har empati og evnen til at se grænseflader fra forskellige roller hos slutbrugerne.
Du har en videregående uddannelse indenfor IT, eller tilsvarende joberfaring.

Det vigtigste for os er, at du:

 • Brænder for det du laver og elsker at sætte dig ind i ny teknologi
 • Ikke er bange for at prøve nye ting og for at revurdere, når tingene ikke virker
 • Kan ytre din mening og udvise sund fornuft i dine beslutninger
 • Begår dig godt i samspil med andre og kan komme med forslag til forbedringer
 • Er empatisk og forstår at sætte dig i brugerens sted
 • Er serviceminded og løsningsorienteret
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale
 • Er dygtig til at omsætte UX-designs til brugbare frontend-implementeringer.

Hvad kan du?

Du har som minimum erfaring med JavaScript, TypeScript, jQuery, React (eller andet komponent baseret JavaScript library, såsom Vue eller Polymer), HTML, REST og CSS.

Derudover forventer vi, at du har viden om følgende:

 • Web-standarder
 • At du er god til at holde dig opdateret på de nyeste muligheder i HTML og CSS
 • Har kendskab til og/eller erfaring med design systemer
 • Implementering og test af Web Content Accessibility Guidelines
 • Moderne JavaScript (ES2022+) og TypeScript - du skal også helst kunne forholde dig til forskellen mellem de 2
 • Storybook
 • Web-application testing (mocha, jest, @testing-library/dom osv)
 • Jo mere du ved om git, docker, CI/CD, Azure DevOps, eslint, node, npm, yarn, lerna, nx, webpack, vite, rollup osv. jo bedre

Vi sætter pris på erfaring (eller interesse for) MVC, C#, Visual Studio, ES6+, Node.js, Pug, Jade og Mono-repos.

UVdata

Hos UVdata, som er del af KMD, laver vi software, der håndterer borgere i Danmark fra ca. 0-30 år. Dette betyder, at vi har software der håndterer borgere fra de bliver født og skal starte i en institution, herfra videre i skolesystemet og benytte en læringsplatform, have vejledning omkring bl.a. videreuddannelse, starte på en erhvervs- eller gymnasial uddannelse og til sidst skal ud på arbejdsmarkedet. Vores produkter følger borgeren gennem alle disse livsstadier.

Vi er ca. 200 medarbejdere fordelt på 5 forretningsområder spredt ud over Aalborg, Århus og København. Du kommer til at have din daglige gang på vores kontor på havnefronten i Aalborg.

Du kan forvente en arbejdsplads med meget frie rammer, godt humør og en uformel omgangstone. Vi praktiserer lederskab fremfor management, hvor læring og inspiration er en vigtig del af vores hverdag.

Vi har stor frihed under ansvar og der er højt til loftet. Der er mange muligheder for at udvikle sine kompetencer, samt en god work-life balance med gode muligheder for at arbejde hjemme.

Vi har det sjovt, selvom der kan være fart på nogle gange. Der er masser af sociale tiltag med sine kollegaer, gennem vores lokationsforening, hvis man er til den slags. Vi arbejder generelt med moderne teknologi og holder os up to date på vores forskellige produkter.

Der er en god kantine, der er træningscenter samt bad og omklædningsrum. Vi arbejder med nytænkning og forventer at du er åben for – og bidrager til – dette.

Interesseret?

Der afholdes samtaler løbende, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Nicholas Magnussen på nmg@kmd.dk.

Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning!

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job