Lead Java Developer

Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger?

#Java #TypeScript #Angular #SprinBoot #Docker #microservices

Hvis du vil være med til at sætte dit fingeraftryk på softwareløsninger til den offentlige sektor, og hvis du synes det er spændende at arbejde med en kompleks IT-løsning med store datamængder, som bliver brugt i den kommunale verden, så er du måske den, vi søger.

Vi søger en Lead Java Developer til at styrke vores team omkring vedligeholdelse og videreudvikling af forretningskritisk software til den kommunale sektor.

Om jobbet

#Agile #Scrum #Teamwork #CleanCode #CodeReview

Som Lead Java Developer kommer du til at hjælpe med afklaring, design og specifikationer af features i et større igangværende kundeprojekt. Du vil skulle deltage i kundemøder og workshops med fokus på teknisk afklaring og specifikation af forretningsbehov, som efterfølgende skal omsættes til realiserbare løsningsspecifikationer.

Dine arbejdsopgaver som Lead Java udvikler indebærer:

 • I samarbejde med forretningsspecialister, projektejere og arkitekter at omsætte kundens krav og ønsker til gennemtænkte realiserbare løsninger og varetage den efterfølgende implementering
 • At sætte retning for vores øvrige Java-udvikler
 • At indgå i vores 2nd line supportteam og analysere, beskrive og løse eventuelle produktfejl og servicehenvendelser fra kunderne
 • At planlægge og drive egne opgaver og mindre projekter selvstændigt
 • At medvirke til at skabe og sikre fremdrift i leverancerne via rettidig koordinering
 • Sparring med kollegaer, produktejere, forretningsspecialister og kunder

Du vil blive en del af et faglig stærkt leveranceteam, som har ansvaret for levering af support og kundeprojekter. Teamet er bindeleddet mellem kunden, forretningen og vores øvrige udviklingsteams.

Om dig

Som kollega er du struktureret, analytisk og har en grundig tilgang til opgaver. Du er involverende, samarbejdende, omgængelig og god til at kommunikere dine pointer. Du er hurtig til at sætte sig ind i nye problemområder med høj kompleksitet. Derudover forventer vi, at du har en relevant videregående uddannelse og er flydende på engelsk i skrift og tale.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til flg. teknologier:

 • Java Mariadb and Mongodb Rabbit
 • MQ GraphQL Spring Boot
 • Selenium Test
 • Maven and Gradle
 • Azure DevOps
 • Scrum og at arbejde med softwareudvikling efter agile principper
 • At udarbejde tekniske specifikationer og formidle opgaverne til udviklingsteams
 • At udarbejde teknisk dokumentation

Om teamet

Som Lead Java Developer, vil du blive en del af et team bestående af løsningsarkitekter, tekniske produktejere og udviklere. Teamet har høj faglighed og mange års domæneerfaring på både den tekniske og forretningsmæssige side. Teamet har medarbejdere placeret i Ballerup og Warszawa.

Teamet har et godt og tæt samarbejde med de øvrige forretningsteams, og der er mange muligheder for at udvikle sig og gøre en forskel. I det daglige arbejde er der stor frihed til at planlægge egne opgaver og tæt sparring og samarbejde med kollegaer.

Dit daglige arbejdssted vil blive vores kontor i Ballerup. Arbejdet foregår primært fra kontoret med mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind. Typisk kommer de øvrige kollegaer 3-5 dage på kontoret om ugen.

Vil du høre mere?

Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat – så hold dig ikke tilbage, hvis du mener, at det er dig!

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Delivery Director Kaj Henriksen på telefon +45 4138 1038.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job