In­fra­struk­tur­hånd­vær­ker til ener­gi­kon­cern med fokus på IT-sikkerhed


Vil du være med til at skabe solid infrastruktur i en stor energikoncern med satellitlokationer i andre lande, og hvor IT-sikkerhed står højt på dagsordenen, så har vi jobbet klar til dig.

Verdo-koncernens IT-afdeling er midt i en opbygningsproces, hvor vi udviklinger os mod en endnu mere professionel understøttelse af koncernens forretningsområder, derfor søger vi Infrastrukturspecialist til vores driftteam i IT-afdelingen.

IT-afdelingen består af 3 teams med fokus på support, drift og udvikling. I alt er vi 21 fastansatte og 1 elev. Du vil indgå i vores dedikerede driftsteam, som pt. består af 5 kompetente kolleger, som nu udvides med 2 stillinger mere, hvorved vi skaber ressource til vores arbejde med netværksinfrastruktur, IT-sikkerhed og særligt NIS2.

Dine arbejdsopgaver

Du vil arbejde tæt med vores anden infrastrukturspecialist, som er den stille og iderige kollega, der sammen med dig løser opgaverne indenfor bl.a.:

  • Network Access Control
  • Netværkssegmentering
  • Design og implementering af netværksinfrastruktur.
  • Daglig drift af infrastrukturkomponenter, herunder switche, access points og firewalls
  • Opfølgning på krav fra IT-sikkerhed
  • Daglig drift af hardware og servere

Så er du en stærk allround infrastrukturspecialist med viden om ovenstående fra tidligere jobs og interesserer dig for netværk, backup (vi bruger Veeam), servere og andet hardware, så er det nok dig, vi leder efter.

Hvem er du?

Du er en teamplayer og vil derfor møde glad ind til infrastrukturopgaver, hvor du har et tæt samspil med dine kolleger. Du arbejder analytisk og systematisk, og det betyder at din dokumentation altid er i orden. Du har helt styr på, hvad der er ”state of the art” indenfor dit fagområde og derfor udfordre du det bestående og skaber løbende forbedringer, hvor det er muligt.

IT-sikkerhed er et vigtigt emne i Verdo-koncernen, og dette er du gerne med til at drible. Hvilken formél baggrund du kommer med, er mindre vigtigt, bare du har viden og kompetencer.

Vi kan tilbyde

En ung og relativt ny-opbygget IT-afdeling, som har viden og ressourcer til at nå de opsatte mål. Du får et job i en koncern, hvor IT-kompetencer og digitalisering er på dagsordenen, så du vil opleve, at der er brug for dig.

Hos Verdo arbejder vi løbende med trivsel og udvikling, og det præger også IT-afdelingen, som generelt vurderes godt af kollegerne. Vi kan tilbyde, at du kan arbejde hjemme nogle dage, i det omfang det er muligt for job og møder.

Tiltrædelse snarest muligt. Primære arbejdssted er Agerskellet 7, 8920 Randers NV.

Kom og vær med

Har du lyst til at vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper Møller, tlf. +45 4174 4343. Vi tager løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at ansætte, når vi har fundet den rette kandidat, så tøv ikke. Vi tager stillingen af, når vi har fundet den rette.


Om Verdo

Verdo er en energikoncern med 550 medarbejdere og en mission om at levere bæredygtig kritisk infrastruktur til gavn for kunder og fremtidens samfund.

Vi udvikler og etablerer energianlæg til industri og forsyning i ind- og udland. Vi er blandt Europas førende leverandører af certificeret biomasse til industri og fjernvarmeværker og blandt Danmarks største inden for drift og vedligehold af gadebelysning og signalanlæg. Og så forsyner vi mere end 100.000 kunder med el, vand og varme.

Hos os er tonen uformel, hierarkiet lavt, og din udvikling i højsæde. Og så har vi en ”hej-kultur”, kun de færreste kan matche.
Hver dag er vi sammen om at gøre en forskel, vi er ambitiøse i vores mål, og vi gør det selvfølgelig ansvarligt. Vores værdier er nemlig: sammen, ansvarlige og ambitiøse.

Læs mere på www.verdo.com.

Gem job

Verdo
Publiceret: 2. februar 2024

Arbejdssted

Randers NV