Data ingeniør


Kender du data lakehouse teknologien? Kan du implementere data pipelines? Vil du være med til at opstarte og forme vores moderne cloud-baserede data-platform? Så kom, og bliv vores nye kollega! Du bliver en del af teamet der beskæftiger sig med den nyudviklede økonomistyringsløsning InterCount. Du vil arbejde med Data Engineering, DataOps, og vil få en afgørende rolle i alle faser fra forretnings- og dataforståelse til modeludvikling, deployment og drift.

Et IT-job med mening

Ifølge FN vil vi være 2 milliarder flere mennesker i år 2100. Det betyder, at der skal produceres flere fødevarer, på mindre arealer og på en bæredygtig måde. Den udfordring er vi i SEGES Innovation med til at løse.

I afdelingen Digital udvikler vi digitale løsninger til landbrugs- og fødevaresektoren. Det er bl.a. løsninger som understøtter økonomistyring, klima og bæredygtighed, biodiversitet, køers velfærd og præcisionsjordbrug. Vi arbejder med en bred vifte af økonomiske værktøjer, for at give vores kunder den bedste beslutningsstøtte. Dette på den mest effektive måde, understøttet af en stor mængde data der kan bringes i spil.

I vores team, arbejder vi konkret med en nyudviklet økonomistyrings-software der bliver tilbudt kunderne som SaaS. I udviklingen af nye produkter understøtter vi både slutbrugernes og vores partneres samlede oplevelse af at få et forspring i den daglige økonomi.

Om teamet

Du vil tilhøre Data & Analytics afdelingen som består af et Data Science team, et Data Engineering team og to mindre domæne specifikke teams. Vi arbejder primært agilt i projekter, men har også driftsansvar for platforme og produkter samt en enabling funktion. Vores vigtigste opgave er at drive vores organisation fremad i anvendelsen af data til at skabe værdi. Data området er stadig lidt uforståeligt for mange - derfor er det ekstra vigtigt at vi er til at stole på - tillid er i centrum for vores samarbejde.

Vores fokus er:

 • Udvikling af datadrevne produkter med udgangspunkt i kundeværdi og -behov
 • Øget fokus på kvalitet og validering af data
 • Udveksling af data
 • Implementere præskriptive og prædiktive services
 • Samarbejde i et ligeværdigt krydsfunktionelt team

Med andre ord, så er vi, når vi selv skal sige det, et fantastisk sted med masser af produkter, idéer og forretningsudvikling, hvor vi skal lykkes med at udvinde værdi af vores store mængder data.

Om jobbet

Som data ingeniør hos os får du mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og metoder, hvor det primære fokus er at skabe værdi til vores brugere. Vi sætter stor pris på at støtte og uddanne vores nære kolleger i vores produktteam gennem værktøjer, assistance og undervisning. Vores brændende ønske er at gøre en forskel, og det vil du være en væsentlig del af.

Jobbet giver en enestående mulighed for at forme din egen vej i forhold til udviklingen af nye produkter, men også at være med til at understøtte udviklingen af den fælles dataplatform, som vi arbejder med på tværs af SEGES Innovation. Med data som omdrejningspunkt er der fokus på at udvikle og styrke dataingeniørkundskaber, herunder DataOps i datadrevne applikationer og analytiske flows. Vi arbejder primært med strukturerede relationelle data, men der er også rig lejlighed for at komme til at arbejde med statiske forsøg fx i forbindelse med kundeadfærd i vores applikationer. Kombinationen af samarbejde, økonomisk faglighed og håndtering af forskellige dataformer skaber en unik mulighed for at udvikle nye produkter og berige dem med faglig viden til gavn for vores kunder.

Din rolle

Vi arbejder langt størstedelen af tiden med opgaver, der kræver et DevOps-mindset, hvor vi benytter IaaS og PaaS i Microsoft Azure og IBM Cloud. Det betyder, at du skal kunne se dig selv arbejde med, og udvikle dig indenfor, nogle af disciplinerne nedenfor:

 • Bygge og optimere data pipelines til dataudtræk fra DB2/Java.
 • Besidde dyb forståelse for dataudvikling, herunder ACID, ETL, Kimball og BI-rapportering.
 • Anvende automatisering til at reducere udviklingstid og øge pålideligheden af data.
 • Styre og muliggøre adgang til datasæt og analysekapaciteter på tværs af organisationen.
 • Designe og implementere frameworks, der skaber dataentiteter for hele værdistrømmen DLBR.
 • Tage ansvar for udvikling af tests og overvågning af driftsstabiliteten af data pipelines.
 • Håndtere sikkerhed, herunder RBAC (rollebaseret adgangskontrol).
 • Reducere opbevarings- og beregningsmæssigt spild ved at optimere dataflows.
 • Administrere og dokumentere arkitektur og skabeloner i GitHub.
 • Implementere og vedligeholde infrastruktur som kode (IAC) i forhold til datastakken på Azure.
 • Implementere og vedligeholde CI/CD i forhold til datastakken på Azure.
 • Have forståelse for funktionaliteten af datakatalog og sikre governance omkring metadata.

Dine ansvarsområder vil f.eks. indeholde:

 • Implementering af data modeller (ETL/ELT) i data lakehouse
 • Drift og udvikling af framework for data lakehouse
 • Data governance på data lakehouse
 • Vedligeholdelse af IAC og CI/CD-templates på data lakehouse
 • Vedligeholdelse og enablement af data lakehouse kapabiliteter
 • Implementering, test og automatisering af data pipelines

Om dig

Vi ønsker en kollega der brænder for sit felt og tager et stort ansvar for at teamet lykkes. Vi kigger efter en person, der har evnen til at fordybe sig, som kan skifte mellem at arbejde struktureret og kreativt, samt dele viden og erfaringer. Lysten til at lære er vigtigere end nuværende kompetenceniveau.

Vi lover dig mulighed for at levere yderst meningsfuldt arbejde og vi prioriterer at investere i din faglige udvikling i tæt samarbejde med stærk faglig ledelse og fantastiske kollegaer.

Passer det ikke helt perfekt på dig? - så skriv alligevel!

I SEGES Digital ønsker vi en diversitet i vores teamsammensætning. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kontakt

Mikkel Bernt Buchvardt
Director Data & Analytics
mibb@seges.dk
23427297

Søg nu

Send din ansøgning ved at klikke på knappen "Ansøg" herunder.

Gem job

SEGES Innovation
Publiceret: 21. januar 2024

Arbejdssted

Aarhus N