IT-pro­jekt­le­der


Skal du spille en central rolle i vores digitale transformation som vores nye IT-projektleder? Hvis du har en god forretningsforståelse og erfaring med projektledelse fra IT-projekter, så er det muligvis dig, vi søger.

De færreste tænker over det, men Danmarks grønne omstilling er i høj grad båret af digitalisering og løsninger, der intelligent udnytter de stadig stigende mængder data. Det er blandt andet dét, vi arbejder med i IT & Digitalisering hos AURA.

Som et led i den grønne og digitale transformation, er vi i gang med at udskifte flere af AURAs forretningskritiske systemer. Det gør vi med et strategisk fokus på øget digitalisering og står derfor over for en række forretningsprojekter, der skal realisere nye digitale muligheder.

Din rolle

Du vil have et tæt samarbejde med programleder, projektejer og øvrige stakeholders, og derfor må du forvente at skulle besøge vores forskellige lokationer i forbindelse med IT-projekter.

Konkret kommer du til at arbejde med:

 • At lede projektet samt at styre de tildelte ressourcer og økonomi for opnåelse af projektets leverancer
 • Interessent-håndtering - sikre kommunikation om projektet, både eksternt og internt
 • Styring af og opfølgning med eksterne leverandører og ressourcer
 • Struktureret planlægning af leverancer og afhængigheder
 • Risk management
 • Change management
 • Facilitere, lede og motivere projektgruppen, så der kan holdes fokus på projektets mål og skabes fremdrift
 • Realisering af projektets løsningsleverancer og resultatopnåelse
 • Løbende afrapportering og opfølgning på projektets økonomi, scope, ressourcer og tid
 • Være delagtig i overgangen fra projekt til drift
 • Afstemme forandringsinitiativer med forandringslederen
 • Sikre træning og udrulning samt overdragelse til drift

Du skal evne at håndtere mange interessenter og stakeholders og sikre, at den rette kommunikation tilfalder de rette, og til rette tid. Derfor er du relationsskabende og har evner i tværorganisatorisk samarbejde.

Din profil

Du har evt. en relevant IT-faglig uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Din personlighed og erfaring er dog mere afgørende end din uddannelses baggrund.

Den ideelle profil har erfaring med projektledelse – måske endda kendskab til en digital transformation. Derudover har du kendskab til IT-arkitektur og kan hurtigt danne dig et overblik over systemlandskaber, samt lære at udarbejde beslutningsoplæg ift. fremadrettede prioriteringer. Det er en fordel, hvis du har en projekt- og forandringsledelsescertificering som f.eks. Prince2, Agile frameworks som SaFe eller Scrum, ADKAR eller lignende. Det samme gør sig gældende, hvis du har erfaring med implementering af produkter i Dynamics-platformen. Du formår at formidle komplekst stof let forståeligt og forskelligt, afhængig af målgruppen

Du er en ansvarsbevidst og handlingsorienteret person, der forstår at opnå følgeskab fra dine omgivelser. Du har en struktureret tilgang til projektforløbet, teknisk forståelse og evner at kommunikere klart indadtil og udadtil. Kommerciel forståelse og evnen til at sætte dig ind i behov i forskellige dele af forretningen er centralt.

De projekter du kommer til at beskæftige dig med, kan medføre en lang række ændringer for kunder og særligt medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse for forandringsledelse, og kan skabe en klar forventningsafstemning for alle deltagere og interessenter i projekterne.

Vi tilbyder

PMO & Kunder er en del af IT & Digitalisering, der består af 30 medarbejdere, som arbejder med at udvikle, drifte og supportere alle AURAs forretningsområder. Udover vores interne medarbejdere, samarbejder vi med nogle af Danmarks største IT-leverandører.

Som tech-profil i AURA bliver du en del af en arbejdsplads med 350 dygtige kolleger, der hver dag arbejder for den grønne omstilling. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. IT & Digitalisering er et centralt omdrejningspunkt i hele vores virksomhed.

AURA tilbyder en arbejdsplads, hvor der er plads til både socialt samvær og humor. Der er rig mulighed for at arbejde fleksibelt – selvfølgelig koordineret med dine nærmeste samarbejdspartnere. Som ansat hos AURA vil du blive omfattet af en sundhedsforsikring og få en god pensionsordning. Der tilbydes frokostordning og en velfungerende Personaleforening. AURA er en virksomhed, som er i forandring, og der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vi ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

AURA har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Opret dit CV og søg stillingen på linket herunder. Opstart er hurtigst muligt, og vi kalder til samtaler løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Daniel Sidelmann
Chef for PMO & Kunder
dsn@aura.dk
Tlf.: +45 87 92 53 81

Ansøgningsfrist: Løbende.

Gem job