BI-udvikler til OK


Brænder du for at arbejde med data? Kan du bevare overblikket – og er du i stand at dykke dybt i detaljen, når det er påkrævet?

Til vores kunde OK med hovedkontor i Viby J, Aarhus søger vi en BI-udvikler til deres BI-udviklingsafdeling.

OK er et af Danmarks største energiselskaber. De har i mere end hundrede år leveret energi til tusindvis af forbrugere og virksomheder i hele Danmark, og det gør de fortsat. Danmark står midt i en historisk grøn omstilling og hos OK er de i fuld gang med at omstille deres forretning, så de også i fremtiden kan være en seriøs nøglespiller på energimarkedet.

OK har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. Fokus på digitalisering har været i top og væksten på dette område fortsætter. P.t. er de mere end 150 dedikerede IT-medarbejdere, der via softwareudvikling støtter op omkring den grønne omstilling og digitalisering hos OK. De udvikler og drifter egenudviklede systemer samt diverse rand systemer, som alle understøtter forretningen samt nogle af deres datterselskaber.

Som BI-udvikler bliver du i denne nyoprettede stilling en del af en passioneret og erfaren BI-udviklingsafdeling, hvor deres fokus er på data; vedligehold, kvalitet, modellering og arkitektur. Deres primære platforme er Microsoft SQL og Power BI.

BI-udviklingsafdelingen er en del af OK’s BI community, som omfatter BI-specialister for virksomhedens største forretningsområder.

Et af deres mål er at gøre OK mere data-drevet, og du får som BI-udvikler en vigtig rolle i denne proces.

Dit fokus og ansvar som BI-udvikler er bl.a. følgende:

  • Behovsafdækning og dataanalyse, t-SQL
  • ETL via SSIS
  • Videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger
  • Design og implementering af nye datamodeller
  • Dokumentation af BI-løsninger og datamodeller
  • Sparring med medlemmer af BI-community
  • Driftsstøtte af BI-løsninger
  • Sparring med forretningen
  • Afklaring med applikationsudviklere

Om dig

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. cand.merc.dat., cand.it., softwareingeniør el.lign. og har gerne minimum 3 års erfaring fra en lignende rolle. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra komplekse BI-miljøer, hvor du kan bruge din baggrund og kompetencer til at medvirke til og være en drivkraft i etableringen et datadrevet beslutningsmiljø i OK.

Det er vigtigt, at du har praktisk erfaring med Microsofts BI Stack (SSMS, SSIS, SSAS, SSRS) samt har kendskab til PowerBi. Kendskab og/eller erfaring med Azure vil være en fordel.

Du mestrer at designe, kortlægge og opbygge datamodeller som understøtter automatisering og optimering af operationelle processer. Og du er nysgerrig på teknologi. Du er teknisk særdeles velfunderet, specielt i BI backend-teknologier.

Du forstår behov for data og hvordan data bidrager til at skabe værdi for hele forretningen. Ligeledes evner du at ”dykke” ned i detaljen for at sikre høj datakvalitet og foreslå ændringer af eksisterende procedurer.

Som person er du imødekommende og byder gerne ind i forhold til opgaverne samt har en faglighed som gør, at du også er i stand til at sparre med kollegaer og forretningsområderne.

Desuden har du en selvstændig og pragmatisk tilgang i dit arbejde som udvikler. Og en kommunikerende tilgang til samarbejde med kollegaer i BI-afdelingen, BI-community og OK som helhed.

Mere om OK og hvad de kan tilbyde dig

Det er en spændende og udfordrende stilling, som du kan være med til at præge, og du vil få indflydelse i denne vækstvirksomhed. Her er et udviklende IT-miljø, hvor der sker en masse i takt med deres grønne omstilling.

OK har gode lønforhold efter kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring til dig og din familie, morgenmad hver dag, sund og varierende frokost, 6 ugers ferie m.m., og der er gratis parkering. Du vil også blive tilbudt forskellige former for kurser m.m. så du fagligt kan udvikle dig og holde dig opdateret. De har ligeledes mange sociale arrangementer, foredrag m.m.

Hos OK prioriterer de trivsel og de tilbyder fleksible arbejdstider, et sundt arbejdsmiljø og kontinuerlige læringsmuligheder personligt såvel som på forskellige Cloud-platforme og seneste trends indenfor dataintegration.

Der er et rigtig godt samarbejde imellem deres IT-teams og der er gode sparringsmuligheder med kollegaer og øvrige IT-kollegaer. I OK vil du ligeledes opleve, at de har et rigtig godt onboarding forløb.

OK ligger i Viby J, Aarhus. De er ca. 1.100 medarbejdere og mere end 2.500 ansatte i OK Koncernen.

Interesseret?

Vi hos Bloom glæder os til at modtage din ansøgning og CV snarest.

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere informationer vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior konsulent Dorte Pape på tlf. +45 31609365 eller mail dp@bloom.dk.

Gem job