Ap­plic­a­tion Architect

Har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team, der arbejder for at levere de bedste løsninger til Skatteforvaltningen? Så er du måske vores nye Application Architect.

Som Application Architect vil du blive en del af vores Ballerup team, bestående af dybt kompetente og engagerede kollegaer med mange års erfaring. Du vil komme til at arbejde med nogle af de løsninger vi leverer til Skatteforvaltningen, herunder Forskudsskat og Ejendomsværdiskat.

Om jobbet

Vi arbejder ud fra agile processer og vi brænder for at skabe værdi for vores kunder. Derfor vil dine arbejds- og ansvarsområder som Application Architect i KMD blandt andet omfatte:

 • At støtte teamet i udviklingsarbejdet i samarbejde med den nuværende Application Architect
 • Tæt samarbejde med forretningsarkitekter i forbindelse med at forstå og implementere kravsspecifikationer
 • Samarbejde med og rådgivning af ledelsen og forretningsarkitekter vedrørende applikationsspecifikke muligheder
 • Deltagelse i kundemøder vedrørende rådgivning om tekniske aspekter
 • Medvirke til at skabe initiativer til forbedringer, samt implementering af løsninger
 • Indgå i arbejde vedrørende modernisering af Legacy-applikationer.

Vi lægger vægt på at hjælpe og støtte hinanden, og selvom vi har travlt og er seriøse med vores arbejde, har vi også fokus på at vi skal have det sjovt med en positiv og humoristisk omgangstone.

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med en bred erfaring fra et lignende job som Application Architect, og vi forventer, at du har stor erfaring med udvikling og vedligeholdelse af komplekse løsninger. Sidder du i dag som Developer og har lysten til at udvikle dig til Application Architect, så hører vi også rigtig gerne fra dig.

Du kan holde hovedet koldt i pressede situationer og er en udpræget teamplayer, der ikke er bange for at give det ekstra, der skal til for at levere markedets bedste løsninger til vores kunder. Du er ambitiøs og dedikeret, og du trives i en åben og uddelegerende kultur, hvor medarbejderne løfter i fællesskab. Derudover trives du i at arbejde selvstændigt, samtidigt med at du er en naturlig holdspiller.

Vi leder efter en Application Architect med:

 • Flere års erfaring med softwareudvikling inden for analyse, design, udvikling, test og fejlfinding
 • Kendskab til Mainframe-teknologier
 • Kendskab til Microsoft .Net Framework
 • Er vant til at arbejde med SCRUM
 • Engagement og et højt fagligt niveau
 • Er vant til at overskue komplekse problemstillinger
 • En proaktiv tilgang til problemløsning og tager gerne ejerskab for problemer
 • Du skriver og taler både dansk og engelsk.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Delivery Director, Niels Lysgaard på telefon +45 25 29 15 89 eller mail nln@kmd.dk.

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder. KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4 mia. kr. og har cirka 2.800 ansatte.

KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på 4,8 mia. kroner og har omkring 2.600 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S

Arbejdssted

Ballerup

Important dates

Published:
8 February 2024
Application deadline:
As soon as possible