Stu­di­e­me­d­ar­bej­der


Studiemedarbejder med interesse for softwareudvikling til XCI i Aalborg

Er du en ambitiøs IT-studerende med passion for udvikling, drift og nyeste teknologier?

Har du lyst til at være en del af et softwarehus i rivende udvikling med mere end 500 års sammenlagt erhvervserfaring?

Er fredagsbarer, baristaevents, motionstirsdage, brætspilsaftener og friske vandkampe noget, som får dit humør helt i top? Hvis JA, så er du måske den nye studiemedarbejder, som vi er på jagt efter!

Om XCI

XCI er en dansk softwarevirksomhed med en stolt tradition for globalt at servicere efterretningstjenester og politimyndigheder i kampen mod kriminalitet og terrorisme. Vores produkter giver vores brugere hidtil uset indsigt i den voksende mængde af kommunikation på internettet. Kunstig intelligens, dataforståelse og domæneviden udgør hjørnestenene i vores virksomhed.

XCI blev etableret i 2017 af et erfarent team, bestående af mere end 40 ingeniører med over 500 års brancheerfaring. Vi er yderst passionerede omkring vores produkter og 100% dedikerede til at levere verdensklasse løsninger. Vi arbejder konstant på at holde trit med kriminelles teknologiske udvikling, så vores kunder kan udføre deres vigtige arbejde effektivt.

Dine primære opgaver vil inkludere:

  • Udviklingen af softwareapplikationer og arbejde med kodning, fejlfinding og optimering af kode, samt automatiseringer og monitorering af kørende software komponenter.
  • Manuel test og reverse engineering af Android og iOS applikationer hvor du med en telefon udfører diverse tests og manipulerer med forskellige applikationer.
  • Test og kvalitetssikring hvor du vil deltage i testplanlægning, udføre testcases, identificere og rapportere fejl samt bidrage til at sikre, at vores software lever op til høje.

Kvalifikationer:

  • Studerende inden for datalogi, IT teknolog, ingeniørarbejde eller relaterede fagområder.
  • Erfaring med programmeringssprog som f.eks. Java, python, Azure DevOps eller lignende er en fordel.
  • Grundlæggende kendskab til softwaretestmetoder og -værktøjer.
  • Sprudlende humør, masser af gå-på-mod og lyst til at lære nyt

Om dig

Vi leder efter en studiemedarbejder, der ønsker at gøre en forskel i verden gennem sit arbejde. Du er ivrig efter at lære om nye teknologier, dit specifikke fagområde og er villig til at dele din viden med kollegerne. Du trives både som en del af et team og når du arbejder selvstændigt. Desuden har du gode engelskkundskaber, både skriftligt og mundtligt. Du studerer minimum på 5. semester og forestiller dig et længerevarende studiejob, hvor arbejdsopgaver og ugentlig timetal er fleksibelt afhængig af dit studie og XCI's muligheder.

Til dig fra os

Som studiemedhjælper hos XCI vil du få mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne udviklere, hvor du hurtigt bliver en integreret del af vores XCI familie. Det vil sige, at du også spiser frokost med os i kantinen og har mulighed for at deltage i vores fælles sociale arrangementer. Vi dyrker glædeligt fællesskabet ved f.eks. Nibefestival, brætspilsaftener, fredagsbarer og champagnesmagning - og vi glæder os til, at du skal med!

Hvordan kommer jeg i betragtning

Vi håber, at du er blevet nysgerrig på XCI og har lyst til at blive en del af holdet.
Send os dit CV inkl. en kort motivation om, hvorfor du skal være vores kommende studiemedarbejder ved XCI.
Vi kigger løbende på indkomne henvendelser, så skynd dig at sende os en hilsen!

Gem job

XCI A/S

Arbejdssted

Aalborg

Vigtige datoer

Indrykket:
11. februar 2024
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt