Project ma­na­ge­ment assistant - Stu­den­ter­med­hjæl­per til globalt it-kon­su­lent­hus


Drømmer du om at arbejde med projektledelse, og vil du være en del af Nordens førende team inden for procesoptimering og digital transformation? Så har du nu muligheden for at kickstarte din karriere hos CGI på vores lokation i Ballerup, hvor vi leverer Microsoft Cloud ERP & CRM-løsninger til virksomheder i ind- og udland.

Hvad er det, vi laver

CGI er verdens 5. største it- og konsulentvirksomhed, og er global Gold Partner hos Microsoft hvilket gør, at vi har adgang til nogle af verdens mest avancerede og gennemtestede teknologier.

Vi har gennem flere årtier leveret it- løsninger til kunder nationalt og internationalt. Med teamet af kompetente medarbejdere, leverer vi løsninger, der giver stærk forretningsunderstøttelse til virksomheder i forskellige brancher.

Vi dækker hele Dynamics365 platformen, herunder Finance, Supply Chain, Project, Sales, Marketing, Power Platform og alle de modulområder, som anvendes af et stort antal kunder. Ud over vores fokus på Dynamics365 deltager vi aktivt i omfattende tværgående IT-projekter, hvor samarbejdet strækker sig på tværs af CGI’s danske og internationale teams. Ofte levere vi cloud-infrastruktur, master data management og BI som en del af et Dynamics365-projekt.

Hvad søger vi?

Vi søger en studentermedhjælper til at supportere og understøtte vores projektledere i deres daglige arbejde på kundeprojekter, hvor vi bl.a. leverer ERP-løsninger til større danske internationale kunder

Du synes, projektledelse er spændende, og du har en ambition om selv at arbejde som IT-projektleder på sigt. Du læser cand.merc.it, ITKO eller lignende på universitetet. Alternativt er du i slutningen af din bachelor med en forventning om at skulle læse en kandidatgrad med fokus på IT. Desuden trives du med frihed under ansvar, og du vil i høj grad selv være ansvarlig for, at dine opgaver bliver løst til tiden og i høj kvalitet hver gang.

Som person er du åben, udadvendt og selvstændig, og du skal selv kunne byde ind på opgaver og skabe gode relationer til både kollegaer og kunder. Desuden er du struktureret og vedholdende, og du evner at få noget fra hånden. Du har stærke sociale kompetencer og forstår, hvad det vil sige at være en del af et projektteam med forskellige persontyper. Du vil i jobbet få mange kontakter internt i CGI, samt hos vores kunder. Derfor skal du kunne kommunikere præcist og professionelt på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Dine opgaver vil bestå af en række faste administrative opgaver som du får ansvaret for at løse, samt ad hoc assistance til vores projektledere med diverse opgaver.

Dine faste opgaver i jobbet:

  • Assistance i forbindelse med udarbejdelse af status- og fremdriftsrapportering
  • Deltage i detailplanlægning af projektaktiviteter
  • Forberede grundlag til økonomirapportering på projekterne, og assistere med scope- og økonomistyring, samt fakturering
  • Udarbejde ugentlige timeopgørelser, samt opfølgning på estimater og timeforbrug
  • Assistance i forbindelse med risk management, for at sikre proaktiv styring af projekterne.
  • Diverse opgaver i vores aktivitetsstyringssystem JIRA

I takt med at du bliver dygtigere vil der være mulighed for at bygge på og få ansvar for flere og mere komplekse opgaver. Desuden er der mulighed for at få en rolle i et internt projekt, hvor der arbejdes med at forbedre, ensrette og fremtidssikre vores arbejdsprocesser på tværs af projekter.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder et studiejob hvor du får foden indenfor i en it-konsulentvirksomhed, med en række spændende kunder og projekter. Arbejdet er i høj grad relevant for dine studier og giver mulighed for både faglig og personlig udvikling.

I CGI Danmark har vi 80 dygtige medarbejdere, der arbejder indenfor forskellige områder af Microsoft platformen. Vores teams er sammensat af en bred vifte af kompetencer, alder og køn. Projektledere, teknikere, udvikler og konsulenter som alle brænder for det de laver. Vi trives i hinandens selskab og dyrker både den faglige vidensdeling men også det sociale samvær, hvor det oftest handler om alt andet end arbejde, af den simple grund, at vi interesserer os for hinanden.

Du vil få arbejdssted på vores lokation i Ballerup, hvor vi kan tilbyde dig godt kontormiljø og en attraktiv kantineordning.

Arbejdstid

Jobbet vil være på ca. 15 timer om ugen med faste dage på vores kontor i Ballerup og/eller Aarhus. Arbejdstiden vil dog variere alt efter mængden af opgaver på vores projekter, og vi forventer, at du er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats, når der er behov for det. På samme måde er vi fleksible i forhold til arbejdstiden i eksamensperioder mv.

Derfor skal du vælge CGI

Vi er verdens 5. største IT-virksomhed, og med 92.000 medarbejdere på verdensplan, er vi i den grad med til at sætte præg på nutidens og fremtidens IT-udvikling. På Dynamics området er vi også en af de største leverandører på verdensplan.

Hos CGI er vi stolte af en meget høj medarbejdertilfredshed og vi glæder os over, at vi med vores mange gode tiltag formår at fastholde dygtige og engagerede medarbejdere i virksomheden, i mange år.

Vores tiltag indebærer blandt andet øget fokus på diversitet og et markeds-rettet fokus på at tiltrække flere kvinder til IT og til CGI. Fordi vi tror på, at diversitet er med til at skabe en dynamisk virksomhed.

Af andre tiltag kan nævnes vores Ungenetværk og vores Social Club, hvor vi mødes til ikke-faglige arrangementer, spiller padel eller deltager i kulturelle events.

Som medarbejder hos CGI tilbyder vi dig en række forskellige goder heriblandt, 10% i pension, ekstra feriefridage og fritvalgsopsparing.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte Director Mads Kondrup Jepsen på telefon 42 14 12 77, såfremt du har spørgsmål til stillingen.

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 16. februar 2024

Arbejdssted

Tranbjerg, Ballerup