Security Advisor, Group IT

Har du fingeren på pulsen når det kommer til it-sikkerhed? Og har du erfaringen til både at påvirke og drive den operationelle it-sikkerhed for vores voksende virksomhed? Så er det måske dig vi håber på at høre fra. Lige nu søger vi nemlig en dygtig og dedikeret Security Advisor til vores team i Svendborg.

Velkommen til Group IT

Som Security Advisor hos Danoffice IT vil du indgå i et skarpt femmands-team under Group IT, som beskæftiger sig med alt fra den interne it-sikkerhed til it-support til vores over 300 kolleger. Teamet befinder sig hovedsageligt i Svendborg og Hinnerup, men derudover har vi også kontor i Ballerup, samt salgskontorer i hele verden.

Du får en central rolle i at sikre den daglige drift og implementering af vores interne it-sikkerhedsløsninger til hele organisationen. Det vil sige, at du kommer til at arbejde tæt sammen med både vores interne konsulenter og stakeholders for at opretholde vores høje niveau af informationssikkerhed.

Din nye hverdag

I din nye rolle vil du både påvirke og drive den operationelle it-sikkerhed. Du vil opleve at have stor indflydelse i arbejdet, samt mulighed for at udvikle dig i takt med stillingen og virksomheden.

Du træder ind i en Microsoft-præget on-prem og Azur- Hybrid Cloud Modern Workplace miljø, og dit arbejde involverer en bred vifte af cloud-tjenester og firewall-produkter.

Dine opgaver vil være at:

 • Håndtere den daglige operationelle sikkerhed
 • Følge op på best practices og whitepapers for de teknologier vi anvender
 • Dokumentere sikkerhedsrisici i et ISMS-system
 • Prioritere og facilitere mitigering og permanente løsninger på kendte risici

Succeskriteriet i rollen ertil start at få dokumenteret risks, udvise en systematisk tilgang, samt reduktion af risks via optimerende tiltag.

På lidt længere sigt kan stillingen udvikle sig til at inkludere et mere overordnet ansvar. Det kan være inden for compliance i forhold til sikkerhed og/eller arkitektur.

Din nye rolle

Vi leder efter en kollega, der er klar til at indgå i et mindre team af støttende, dedikerede og ansvarlige kolleger, og som sætter pris på ærlighed og en god og åben dialog.

Vi vægter din tilgang, personlighed og erfaringer højere end eventuel uddannelse. Dog forventer at du besidder følgende faglige kompetencer:

 • Har en grundlæggende forståelse for cyber security, herunder netværkssikkerhed, SIEM og sårbarhedshåndtering
 • Har erfaring med Identity and Access Management (IAM)
 • Har erfaring med Active Directory Domain (ADD) samt Azure Entra
 • Har kendskab til Windows, Azure, Microsoft Defender, Microsoft ATP, og forskellige firewall-produkter
 • Risikostyring inden for IT Sikkerhed

Samtidig leder vi efter en der besidder følgende personlige kompetencer:

 • Analytisk tænkning: Du har evnen til at analysere komplekse sikkerhedsproblemer, identificere risici og formulere løsninger
 • Proaktiv: Du forudser og håndterer potentielle sikkerhedsrisici, før de bliver alvorlige
 • Etisk adfærd: Du har en stærk etisk bevidsthed og integritet i håndteringen af følsomme data og adgang til systemer
 • Gode kommunikationsevner: Du har klare og effektive kommunikationsevner, hvilket er afgørende for at forklare sikkerhedstrusler og løsninger til både tekniske og ikke-tekniske interessenter

Et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer

Du bliver en del af en spændende virksomhed i udvikling. Vi sætter en ære i at have et positivt og inspirerende arbejdsmiljø i gode fysiske rammer og en arbejdskultur, hvor vi passer godt på hinanden. Og gennem faglig og personlig udvikling sikrer vi, at du og dine nye kolleger altid er blandt de bedste inden for jeres felt. Herudover tilbyder vi:

 • En moderne og fleksibel arbejdsplads
 • Konkurrencedygtig løn inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Fokus på personlig og faglig udvikling
 • Frihed under ansvar
 • Et godt arbejdsfællesskab og socialt samvær og arrangementer på tværs af afdelingerne
 • Månedlig in-house fysioterapeut og en lang række andre goder og aktiviteter
 • Frokost- og frugtordning

Er du den rette til jobbet?

Så send os straks en ansøgning. Vi inviterer løbende til samtale, så søg derfor gerne allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Martin Kjær Emanuelsen
Head of Group IT
+45 5374 6042
make@danofficeit.com


Danoffice IT er leverandør af it-infrastruktur til offentlige og private organisationer i ind- og udland samt førende leverandør af it til IGO'er og NGO’er.

Vores forretningsområder tager udgangspunkt i den it-infrastruktur, jeres applikationer hviler på. Vi rådgiver ind og ud af skyen, leverer 100% brugerklare devices, samt forretningsunderstøttende solutions og services. Vi hjælper (jer) med at give brugerne tryg og sikker adgang til data, systemer og applikationer, så de kan arbejde smidigt og effektivt. Alt med et skarpt fokus på bæredygtighed.

Vi er +300 kolleger, fordelt på vores lokationer i Svendborg, Hinnerup og Ballerup samt Schweiz, USA og Singapore. Koncernen omsætter årligt for mere end 3 milliarder danske kroner.

Gem job