Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Software løs­nings­ar­ki­tekt – sæt dit aftryk på SaaS-løsning til ener­gibran­chen


Kunne du tænke dig at bygge innovative IT-løsninger inden for energi og grøn omstilling? Og vil du spille en vigtig rolle i at videreudvikle en markedsledende SaaS-løsning, der er motoren i mange danske energivirksomheders forretning?

Du kommer ikke nødvendigvis fra en stilling som software løsningsarkitekt, men du har erfaring med udvikling af IT-arkitektur og er klar til at påtage dig ansvaret hos os.

"Nye beslutninger om arkitekturen bliver hurtigt ført ud i praksis hos os. Så hvis du vil arbejde med praktisk arkitektur, kommer du hurtigt til at kunne mærke den forskel, du gør," siger CTO Torben Sørensen.

Velkommen hos CUBS

CUBS leverer et SaaS-afregningssystem til energisektoren. Vi har stor succes med at tiltrække nye kunder, da vi er i gang med at forny den måde, som energivirksomheder afregner deres kunder på. Du bliver derfor en del af en virksomhed, hvor vi sætter en ny standard for brugervenlighed, fleksibilitet, automatisering og integration. Læs mere om din nye arbejdsplads og vores løsning her.

Du omsætter forretningsmæssige behov til tekniske løsninger

Vi har allerede en arkitekt ansat i dag, som du danner parløb med, og som har stor erfaring med afregningssystemer. Udover arkitektrollen orienterer du dig løbende i vores kode og forholder dig kritisk til den. For jo tættere, du er på maskinrummet, jo bedre løsninger tror vi på, at du kan sætte i søen.

Du bruger bl.a. tiden på at:

  • nytænke, (re)definere og beskrive vores it-arkitektur og designe løsninger, så dine kolleger kan udføre kodningen
  • omsætte kundernes specifikke behov til generelle løsninger, hvor du fordyber dig i kundernes forretning og gennemtænker corner cases
  • reviewe kollegernes kode og undersøge eksisterende supportsager for at optimere vores løsning
  • deltage på lejlighedsvise kundemøder som teknisk backup.

Faglig udvikling, socialt samvær og stor fleksibilitet

Du får 12 kolleger på vores HQ i Greve og 4 i Spanien. De 12 af os arbejder med produktudvikling inden for forskellige dele af CUBS-løsningen. Fælles er, at vi alle føler stort ejerskab for at levere en løsning, der på bedst mulig vis understøtter vores kunders forretning.

Vi skiftes til at stå for sociale arrangementer i løbet af året, og du kan glæde dig til fredagshygge en gang om måneden. Fleksibilitet og engagement er en naturlig del af kulturen i CUBS.

Dine nye kolleger er initiativrige, yderst kompetente og lidt nørdede på den gode måde. Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen.

Praktisk orienteret software løsningsarkitekt med stor nysgerrighed

Du har en praktisk tilgang til softwarearkitektur og kan godt lide at få fingrene i koden en gang imellem. Derudover forestiller vi os, at:

  • du tidligere har siddet med opgaver indenfor software løsningsarkitektur eller har måske nogle års erfaring som IT-arkitekt
  • du har værktøjskassen i orden inden for softwareudvikling og har før arbejdet i komplekse systemer
  • det er en fordel, hvis du kender til Google Cloud, PHP (Laravel/Symphony) og Vue.js – men hvis du har erfaring med andre teknologier, hører vi også meget gerne fra dig
  • du ikke bliver overvældet af at sætte dig ind i udregning af el-refusion, afregning af solceller, og alt hvad der ellers er en del af det komplekse el-marked.

Klar til stor indflydelse blandt skarpe kolleger?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen og fortæl, hvorfor du søger jobbet. Søg allerede i dag og senest den 4. marts 2024 via nedenstående link. Vi forbeholder os retten til at afslutte rekrutteringen før tid, hvis vi finder den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job